Salget af sommerhuse er eksploderet

Salget af sommerhuse er eksploderet

Interessen for at købe sommerhus har aldrig været højere, og det er der ifølge cheføkonom Jeppe Juul Borre flere forklaringer på. En af dem er Corona, som har fået mange danskere til at ændre ferieplaner og rejsevaner, og her er sommerhuset for mange blevet et sikkert helle. Samtidig har lave renter og mere lempelige låneregler gjort det lettere at finansiere.

Den store interesse har fået sommerhussalget til at eksplodere de seneste par måneder og flere områder til at være tæt på udsolgt. Men hvad betyder den eksplosive udvikling for priserne? Og hvad betyder det for dig, der overvejer at købe sommerhus? Se og hør cheføkonom Jeppe Juul Borres vurdering af markedet. 

OPDATERING 8. juli: Sommerhuspriserne steg med 2,6 pct. i juni ift. maj. På tidspunktet for videoens optagelse (i slutningen af juni) havde vi kun tal for maj, hvor priserne ikke var steget. Sommerhuspriserne ligger dog stadig lidt lavere end ved Coronakrisens start, når man tager højde for sæsonudsving.

video Play

Er det et godt eller dårligt tidspunkt at købe sommerhus? 

Få cheføkonom Jeppe Juul Borres vurdering

Vidste du, at du også kan få BoligBonus ved køb af sommerhus?

Finansierer du dit sommerhuskøb hos os, får du samlet set nogle af markedets billigste finansieringsløsninger.

Gode råd om køb af sommerhus

Gode råd om køb af sommerhus

7 hurtige tip

Hvis du overvejer at købe sommerhus, kan disse råd måske gøre processen nemmere.

Få mest for pengene

Der er kæmpe prisforskelle på sommerhuse rundt om i landet.

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.