Boliglån

Boliglån

Står du over for et boligkøb eller en renovering af din eksisterende bolig, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder både boliglån til køb og modernisering af din bolig - uanset om det er hus, ejerlejlighed eller fritidshus/sommerhus.

Vi kan hjælpe dig med:

  • At beregne, hvad du kan købe bolig for
  • Et boligkøberbevis, så du kan slå hurtigt til, når den rigtige bolig er der
  • Den rigtige finansiering af din bolig
  • Omlægning af dit eksisterende boliglån.

Boliglån - vi hjælper dig igennem

Få et boliglån på 24 timer

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at være klar på det rette tidspunkt. Derfor rydder vi gerne skrivebordet for at hjælpe dig, når dit boligkøb kræver det. 

Du kan ringe og booke et boligmøde med 1 times varsel – inden for 24 timer giver vi dig svar på, om du kan gøre boligdrømmen til virkelighed. Book et boligmøde for at få en grundig og vejledende samtale om dit boliglån, din situation og dine planer.

Book boligmøde her

Du er også velkommen til at kontakte os over telefon - for at høre mere om dine muligheder og få svar på alle dine spørgsmål

Ring til os på 38 48 48 00

Sådan foregår dit boligkøb

Få overblik over processen fra du møder din rådgiver i banken, får foretaget beregninger og vurdering af din økonomi, til du overtager boligen. 

Sådan foregår dit boligkøb

Sådan foregår dit boligsalg

Få overblik over processen fra du møder din rådgiver i banken, får foretaget beregninger og vurdering af din økonomi, til du sælger din bolig. 

Sådan foregår dit boligsalg

Hvad må boligen koste?

Med vores boligberegner kan du hurtigt få et vejledende bud på, hvor meget din nye bolig må koste. Hvis du booker et møde med os, så kan vi beregne det præcise beløb.

Vi har flere boligberegnere, som du kan benytte dig af alt efter, hvilken type af bolig som du vil købe. Du kan blive klogere på din samlede boligydelse, hvad lånet vil koste for dig, eller hvor meget din fremtidige bolig må koste.

Prøv boligberegnere

 

Boligberegnere

Skal I købe bolig sammen?

Er I fælles om at købe en bolig, er det en god ide at overveje at lave en samejekontrakt, så I aftaler nogle fælles spilleregler for, hvad der skal ske med boligen og værdien af den, hvis I en dag ikke længere skal bo sammen og/eller eje boligen sammen. Som kunde hos os kan du oprette en samejekontrakt nemt med TestaViva.

Læs mere om TestaViva

Værd at vide om boliglån

Boliglån er en fællesbetegnelse for realkredit- og banklån. I det samlede boliglån kan realkreditlånet maksimalt udgøre 80% af boligen - og der er krav om, at du selv kan udbetale minimum 5%.

De øvrige 15 % omkostninger til boligkøbet kan du låne som et banklån med AL-Boliglån, som har en variabel rente.

Når du tager et realkreditlån, kan du vælge imellem fast rente og variabel rente. For at forstå forskellen på de to overordnede typer af realkreditlån, kan du læse mere om realkreditlån her. 

video Play

Se video om variabel- og fast rente

Har du brug for flere gode råd, inden du vælger at tage et boliglån? Vi har lavet en guide, så du nemt kan gøre dig nogle vigtige overvejelser i god tid.

> Gode råd ved boligkøb

Tag en snak med Arbejdernes Landsbank

Det er altid en god idé at tage en snak hos os. Uanset om du vil omlægge dine lån, tage et boliglån eller renovere din eksisterende bolig, så kan vi hjælpe. Vores anbefalinger afhænger netop af din situation, og indebærer en masse faktorer, som er værd at overveje.

Dine seneste lønsedler, dit budget, dine fremtidsplaner og typen af bolig, du ønsker, er blot nogle eksempler på de ting, vi tager udgangspunkt i, når vi rådgiver dig. Få tryghed med en grundig samtale om dit boliglån hos os.

> Øvrige lån

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 48. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.