Boliglån – lån til køb af bolig eller renovering

Står du over for et boligkøb? Eller skal du renovere din eksisterende bolig? Vi tilbyder et attraktivt boliglån med en konkurrencedygtig rente - uanset om du skal låne til renovering af din nuværende bolig eller til køb af en ny ejerbolig.

Boliglån til dine behov

Hos Arbejdernes Landsbank hjælper vi dig gerne med at finde den låntype, der kan finansiere dine boligdrømme.

Hvis du ønsker at finansiere køb af ejerbolig - ud over re­al­kre­dit­lå­net - tilbyder vi et attraktivt boliglån til køb af ejerbolig med en lav, variabel rente.

Hvis du skal finansiere renovering af din nuværende bolig, tilbyder vi et kon­kur­ren­ce­dyg­tigt boliglån til renovering af ejerbolig

Uanset om du er førs­te­gangs­kø­ber eller ønsker at finde et lån, der kan finansiere forbedringer i din bolig, kan vi rådgive dig om, hvilke muligheder du har.

Vil du tale med os om dine muligheder?

Ønsker du et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Du kan ringe til os alle hverdage fra kl. 8-20 og komme til boligmøde i tidsrummet 10-16.

Er du allerede kunde hos os? Så kan du nemt booke et møde her

Vi kan også ringe dig op - udfyld denne formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage.

.

Låntyper hos Arbejdernes Landsbank

Herunder kan du få indblik i nogle af de låntyper, vi har hos Arbejdernes Landsbank.

 • Realkreditlån

  Et realkreditlån er en låntype, der optages i en ejerbolig – det vil sige, at det er et lån, der kan finansiere købet af en ejerbolig eller et sommerhus eller til forbedringer i din nuværende bolig.

 • Boliglån til køb

  Vi tilbyder et af markedets skarpeste boliglån til køb af ejerbolig. Lånet har en lav, variabel rente og kan bruges til at finansiere køb af ejerbolig og sommerhus.

 • Boliglån til renovering

  Hvis du skal renovere din bolig, tilbyder vi et attraktivt boliglån med en konkurrencedygtig rente. Vores AL-Boliglån kan både bruges til at finansiere renovering af ejerbolig og sommerhus.

Snak med en rådgiver

Det er altid en god idé at tage en snak hos os. Uanset om du vil omlægge dine lån, tage et boliglån eller renovere din eksisterende bolig, så kan vi hjælpe.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

 • at beregne, hvad du kan købe bolig for
 • den rette finansiering af din bolig
 • finansiering til renovering af din nuværende bolig
 • omlægning af dit eksisterende boliglån.
Bestil et møde

Boligkøbets faser

Drømmer du om en ny bolig? Læs hvordan et boligkøb kan forløbe, og bliv klar til at finde din nye bolig.

Skal I købe bolig sammen?

Er I fælles om at købe en bolig, er det en god ide at overveje at lave en samejekontrakt, så I aftaler nogle fælles spilleregler for, hvad der skal ske med boligen og værdien af den, hvis I en dag ikke længere skal bo sammen og/eller eje boligen sammen.

Som kunde hos os kan du oprette en samejekontrakt nemt med TestaViva.

Juridiske dokumenter TestaViva

Øvrige låntyper

 • AL Prioritet

  Et fleksibelt lån med tilhørende indlånskonto, hvor du frit kan hæve og indsætte penge.

 • AL ProvinsKlar

  Et boliglån, der tilbydes boliger i provinsen, hvor det, grundet lave huspriser og omsættelighed, ikke altid er muligt at opnå traditionel boligfinansiering.

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage.

Er du kunde hos os og har brug for rådgivning, kan du nemt booke et møde her.

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.