Boliglån – lån til ny bolig eller renovering

Står du over for et boligkøb? Eller skal du renovere din eksisterende bolig? Vi tilbyder både boliglån til køb af ny bolig og boliglån til renovering af din nuværende bolig - uanset om det er hus, ejerlejlighed, andelsbolig, fritidshus eller sommerhus.

Hvad er et boliglån?

Boliglån er en fæl­les­be­teg­nel­se, der både dækker over realkreditlån, banklån og andelsboliglån. Når du skal købe en bolig eller lave større forbedringer i din nuværende bolig, vil de fleste få brug for at optage et lån, der kan finansiere renoveringen eller boligkøbet.

Det rette boliglån for dig afhænger både af, hvad lånet skal finansiere, og ved boligkøb også om du skal købe en andels- eller ejerbolig.

Se vores forskellige låntyper, og beregn hvad du kan købe bolig for

Boliglån til dine behov

Hos Arbejdernes Landsbank hjælper vi dig gerne med at finde den låntype, der kan finansiere dine boligdrømme.

Uanset om du er førs­te­gangs­kø­ber, tidligere har optaget et boliglån eller ønsker at finde et lån, der kan finansiere forbedringer i din bolig, kan vi rådgive dig om, hvilke muligheder du har.

Vi kan hjælpe dig med:

 • at beregne, hvad du kan købe bolig for
 • den rette finansiering af din bolig
 • omlægning af dit eksisterende boliglån.

Låntyper hos Arbejdernes Landsbank

Herunder kan du få indblik i nogle af de låntyper, vi har hos Arbejdernes Landsbank.

 • Realkreditlån

  Et realkreditlån er en låntype, der optages i en ejerbolig – det vil sige, at det er et lån, der kan finansiere købet af en ejerbolig eller et sommerhus eller til forbedringer i din nuværende bolig.

 • Andelsboliglån

  Hvis du ønsker at købe en andelsbolig, finansieres boligkøbet udelukkende af et banklån. Hos Arbejdernes Landsbank har vi to låntyper til et andelsboligkøb – Andelsprioritetslån og Fastrenteandel.

 • Banklån til bolig

  Et banklån til bolig kan finansiere forbedringer af din nuværende bolig eller den del af købesummen, som ikke dækkes af et realkreditlån. Foretager du energirenoveringer af din bolig, kan det også finansieres med et Energilån.

Boligkøbets faser

Drømmer du om en ny bolig? Læs hvordan et boligkøb kan forløbe, og bliv klar til at finde din nye bolig.

Værd at vide om boliglån

 • Andelsboliglån: Hvis du skal købe en andelsbolig skal du betale minimum 5% af boligens købspris i egenudbetaling. Resten af købet kan finansieres med et andelsboliglån.
 • Realkreditlån: Hvis du skal købe en ejerbolig, kan re­al­kre­dit­lå­net maksimalt udgøre 80% af boligens værdi - og der er krav om, at du selv kan lægge en udbetaling på minimum 5%.

  De resterende 15% kan du låne som et banklån med AL Boliglån, som har en variabel rente.

Har du brug for flere gode råd, inden du vælger at tage et boliglån? Vi har lavet en guide, så du nemt kan gøre dig nogle vigtige overvejelser i god tid.

Gode råd ved boligkøb

Skal I købe bolig sammen?

Er I fælles om at købe en bolig, er det en god ide at overveje at lave en samejekontrakt, så I aftaler nogle fælles spilleregler for, hvad der skal ske med boligen og værdien af den, hvis I en dag ikke længere skal bo sammen og/eller eje boligen sammen.

Som kunde hos os kan du oprette en samejekontrakt nemt med TestaViva.

Juridiske dokumenter TestaViva

Snak med en rådgiver

Det er altid en god idé at tage en snak hos os. Uanset om du vil omlægge dine lån, tage et boliglån eller renovere din eksisterende bolig, så kan vi hjælpe.

Vores anbefalinger afhænger netop af din situation, og indebærer en masse faktorer, som er værd at overveje. Dine seneste lønsedler, dit budget, dine fremtidsplaner og typen af bolig, du ønsker, er blot nogle eksempler på de ting, vi tager udgangspunkt i, når vi rådgiver dig.

Få tryghed med en grundig samtale om dit boliglån hos os.

Bestil et møde

Øvrige låntyper

 • AL Prioritet

  Et fleksibelt lån med tilhørende indlånskonto, hvor du frit kan hæve og indsætte penge.

 • AL ProvinsKlar

  Et boliglån, der tilbydes boliger i provinsen, hvor det, grundet lave huspriser og omsættelighed, ikke altid er muligt at opnå traditionel boligfinansiering.

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.