Banklån

I Arbejdernes Landsbank kan du få et banklån til nogle af livets største udgifter. Det kan være til bolig og bil. Det kan også være til forbrug. Når du tager et lån hos os, hjælper vi dig med ansvarlig rådgivning og en fornuftig låneplan, der passer til dit budget.

Hvornår kan du få et banklån?

Du kan få et banklån, når du opfylder vores almindelige regler om kre­dit­vær­dig­hed. Det er din og vores sikkerhed for, at du har råd til at betale lånet tilbage. Typisk betaler du et fast beløb hver måned, indtil lånet er tilbagebetalt. Det månedlige beløb består dels af de renter, der løber på lånet, dels af et afdrag, så dit lån bliver mindre måned for måned.

Hvad kan du låne til?

Hos os kan du låne til nogle af livets største udgifter. Det kan være til bolig, bil eller båd. Det kan også være til forbrug som hårde hvidevarer, nye møbler eller en ny cykel.

Vi kan hjælpe med dit budget

Når du ønsker at få et lån hos os, kan vi hjælpe dig, så dit lån ikke kommer til at sprænge dit budget. Vi har god indsigt i og forståelse for dine forhold, og det er også i vores interesse, at du har en sund økonomi. Derfor får du altid solid og ansvarlig rådgivning, inden du tager et banklån hos os.

Du bør kende din ÅOP

ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Sagt på en anden måde dækker det over den faktiske pris på dit banklån – når alle renter og omkostninger er lagt sammen. Derfor er det godt at kende din ÅOP, når du undersøger, hvor du kan få det mest fordelagtige lån. Vi hjælper altid med at udregne din ÅOP på et lån hos os.

Få svar på spørgsmål om lånSe også

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.