Betalingsservice

Tilmelder du dine regninger til Betalingsservice, slipper du for at tænke på betalingsfrister. Det er nemt og enkelt at benytte muligheden, du skal blot aftale det med banken.

Sådan virker Betalingsservice

Når du har tilmeldt en regning til Be­ta­lings­ser­vi­ce, sender forretningen alle relevante oplysninger om din betaling til Be­ta­lings­ser­vi­ce – det er bl.a. information om, hvornår og hvor meget du skal betale.

Disse oplysninger (samt eventuelt oplysninger om andre regninger) samler Be­ta­lings­ser­vi­ce sammen på en be­ta­lings­over­sigt, som du modtager i din e-Boks, og på betalingsdagen trækkes pengene på din konto og sættes ind på forretningens konto.

Be­ta­lings­over­sig­ten

Du modtager be­ta­lings­over­sig­ten i slutningen af hver måned, så du kan løbende se, hvilke regninger der bliver betalt i den kommende måned, og du kan se, hvor mange penge der vil blive trukket på din konto. Det giver dig et godt overblik, og tryghed for at dine regninger bliver betalt til tiden.

Sådan til- og afmelder du regninger

Du kan se på en regning eller ind­be­ta­lings­kort, om den kan tilmeldes Be­ta­lings­ser­vi­ce. Kig efter teksten ’Tilmelding til Be­ta­lings­ser­vi­ce ’ og felterne ’PBS-nr.’, ’Deb.gr.nr.’ og ’Kundenr.' Er du i tvivl om, din regning kan tilmeldes, så spørg den, der har sendt den til dig.

I Arbejdernes Landsbank kan du vælge mellem to typer af budgetkonto:

  • AL-Budgetkonto MED opfølgning
  • AL-Budgetkonto UDEN opfølgning.

Til- og afmelding af regninger på en AL-Budgetkonto MED opfølgning

Til- og afmelding af regninger på en AL-Budgetkonto UDEN opfølgning
Se også