Investering

Kom godt fra start. Få et overblik over, hvad du skal vide, inden du investerer.

Gode råd om investering

 • Disse 3 ting bør du vide, før du investerer

  Uanset om du er ny eller erfaren investor, anbefaler vi, at du tager stilling til disse ting - inden du investerer.

 • 4 grunde til at sætte liv i din opsparing

  Hvis du går og tror, at investering kun er for millionærer og eksperter, kan du godt tro om igen.

 • Lyt til vores nye podcastserie Pengestærk

  Hvordan bevæger man sig ind på aktiemarkedet, når man aldrig har lært om investering hjemmefra.

Dine investerings-muligheder

Hos os kan alle finde investeringsløsninger. Vi hjælper dem, der bare gerne vil placere deres penge i en investeringspulje, dem, der vil investere selv digitalt og dem, der ønsker rådgivning.

Invester selv

Der er gode in­ve­ste­rings­mu­lig­he­der for dig, der ikke har behov for rådgivning, men selv ønsker at håndplukke de selskaber og værdipapirer, du vil investere i.

Ønsker du selv at få din opsparing til at vokse?

Invester med Arbejdernes Landsbank

Du behøver hverken være millionær eller ekspert for at investere hos os. Vi gør det let at investere ansvarligt.

Råd til at investere ansvarligt

Flere vil investere ansvarligt

Flere og flere danskere ønsker at investere deres penge ansvarligt, og det forstår vi godt. Når man stiller krav til de virksomheder, man investerer i, kan man nemlig være med til at påvirke virksomhederne og deres adfærd i en mere ansvarlig retning.

Undersøgelse af Finans Danmark: 8 ud af 10 vil investere bæredygtigt

Hvor vigtigt er bæredygtighed for dig?

Hør mere om dine investeringsmuligheder hos os

Ansvarlig investering

I Danmark har størstedelen af in­ve­ste­rings­for­e­nin­ger­ne politikker for ansvarlige investeringer, som bl.a. omfatter men­ne­ske­ret­tig­he­der, miljømæssige- og sociale forhold. Det gælder også for Arbejdernes Landsbank og de in­ve­ste­rings­for­e­nin­ger, vi samarbejder med. Herunder kan du læse, hvad det betyder i praksis.

FN's principper for ansvarlige investeringer (UN PRI)

Arbejdernes Landsbank har i 2021 tilsluttet sig UN PRI for at styrke bankens tilgang til og arbejde med ansvarlige investeringer. Derudover har alle de in­ve­ste­rings­for­e­nin­ger, som banken samarbejder med, underskrevet og forpligtet sig til at leve op til UN PRI. Det betyder i praksis, at vi og vores sam­ar­bejds­part­ne­re:

 1. indarbejder ESG-forhold i in­ve­ste­rings­a­na­ly­ser og be­slut­nings­pro­ces­ser.
 2. er aktive investorer og praktiserer ESG-forhold i in­ve­ste­rings­po­li­tik­ker.
 3. arbejder på at afdække ESG-forhold i de virksomheder, der investeres i.
 4. arbejder for accept og implementering af principperne inden for den finansielle sektor.
 5. samarbejder, hvor det er muligt, for at forbedre effektiviteten i forbindelse med im­ple­men­te­rin­gen af principperne.
 6. rapporterer om aktiviteter og fremskridt i processen med at implementere principperne.

ESG-forhold

ESG står for Environmental, Social og Governance, og hver virksomhed måles på, hvor godt de performer inden for hver af de tre områder. Når en virksomhed har en høj ESG-score, er det et stærkt signal om og din garanti for, at virksomheden har en ansvarlig ledelse og en sund virksomhed - og det øger muligheden for at få et bedre afkast af din investering på længere sigt.

Hent politik og erklæring

Se også

Få rådgivning om investering

Ønsker du at få mere at vide om investering og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi er klar til at hjælpe alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - så hører du fra os inden for to hverdage.

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.