Gode råd til rejsen

Nyd ferien uden økonomiske panderynker. Når der er styr på feriebudgettet, kan du læne dig tilbage og glemme tid og sted - og økonomi.

 • Kortregler i udlandet

  Se beløbsgrænser og priser.

 • Billeje i udlandet

  Husk kreditkort, ikke Visa/dankort.

Har du husket rejseforsikringen?

Rejseforsikring er automatisk inkluderet i Mastercard Gold og Mastercard Platinum og kan tilkøbes øvrige Mastercard.

5 gode råd om kort til ferien

Vi har samlet en håndfuld gode råd til, hvordan du undgår bøvl med betalingen, mens du er afsted. Hvert år oplever mange danskere at få deres kort afvist på ferien. Det kan fx være ved billeje, hvor et Visa/dankort ikke altid er godt nok. Eller fordi man har nået loftet for, hvor meget man må hæve.

 • Fordele med Mastercard

  Hos os får du en god og billig løsning med Mastercard med tilknyttet rejseforsikring.

 • Ferie uden minus på kontoen

  Få 7 gode råd til, hvordan du kan undgå minus på kontoen efter ferien.

Bestil valuta

Hør mere om dine muligheder hos os

Ønsker du at vide mere om mulighederne hos os, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og i weekenden kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder, så hører du fra os inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.