Online investering

Online investering er for dig, der selv vil købe og sælge aktier og andre værdipapirer til lavere omkostninger. I vores investeringsunivers i netbank og mobilbank har vi gjort det enkelt for dig at investere og løbende følge dine investeringer - uanset om du er ny eller erfaren på markedet.

Alt, hvad du skal bruge for at investere

I vores investeringsunivers i netbank og mobilbank har vi samlet alt, hvad du skal bruge, når du vil investere. Som ny på markedet har du adgang til viden og værktøjer, der kan hjælpe dig godt i gang. Som erfaren investor kan du nemt følge dine investeringer og foretage nye handler. Desuden bliver funktioner, viden og værktøjer løbende opdateret.

Kend dine mål og din risikovillighed

Når du investerer i netbank og mobilbank, har du mulighed for at blive klogere på dine in­ve­ste­rings­mål - via in­ve­ste­rings­be­reg­ner­ne, som du finder under services. Her kan du fx få et estimat på:

  • Hvor meget du skal investere hver måned for at nå et bestemt mål.
  • Hvor meget inflationen vil reducere din opsparing.

Her er det værd at huske, at handel med værdipapirer giver mulighed for afkast, men også indebærer en risiko for tab. Derfor bør du også, før du investerer, beslutte dig for, hvilken grad af risiko du er villig til at løbe.

Gode råd til investering

Spørgsmål og svar om investering

Mangler du svar på nogle spørgsmål? Vi har samlet en række spørgsmål og svar, der gør dig klogere på investering i netbank og mobilbank.

Få svar på dine spørgsmål

Vidste du, at du kan handle strakshandel, når børsen er lukket?

Fra kl. 17.15-22.00, når børsen er lukket, kan du handle strakshandel i et udvalg af danske aktier og obligationer.

Du finder tilgængelige værdipapirer i netbank og mobilbank under
Investering > Bankens kurslister

Et godt overblik, når du skal investere

Når du skal investere via netbank og mobilbank, har du brug for et godt overblik. Derfor giver vores menu dig et komplet overblik på tværs af de forskellige dele af en investering.

I handel kan du for eksempel filtrere på tværs af dine depoter og han­dels­in­for­ma­tio­ner i ét samlet overblik. I services har vi samlet alle vores services ét sted, så du lettere kan betjene dig selv. Her finder du også viden om aktier og in­ve­ste­rings­for­e­nin­ger, så du ved, hvad du investerer i, og hvad dine muligheder er. 

Kom godt i gang

Sådan køber og sælger du værdipapirer i netbank

Investeringsguide

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.