Online investering

Online investering

Online investering er for dig, der ikke har behov for rådgivning, men selv ønsker at købe og sælge aktier og andre værdipapirer til lavere omkostninger - og løbende følge dine investeringer i et let og enkelt overblik i netbank og mobilbank.

Sådan investerer du via netbank og mobilbank

Opret en konto og et depot hos os og få adgang til netbank - så er du klar til at handle aktier, obligationer og investeringsforeninger via netbank og mobilbank.

Dine muligheder

Når du har fundet den eller de værdipapirer, du ønsker at investere i, kan du vælge imellem tre forskellige handelstyper i netbank. Alle tre typer er ikke tilgængelige for alle typer værdipapirer – ligesom de hver især har deres egne fordele og ulemper. Herunder kan du læse om handelstyperne:

  • Strakshandel
    Din mulighed for at gennemføre køb eller salg af et værdipapir, hvis du er tilfreds med den pris, som du kan købe eller sælge for.
  • Limiteret Ordre
    Her angiver du selv den pris, du vil købe eller sælge et papir på. En fordel ved handel med værdipapirer, hvor der er stor forskel mellem bud og udbud, eller hvis du vil udnytte svingninger i kurserne på Børsen over dagen.
  • Markedsordre
    Her sender du ordren videre til os. Så handler vi den bedst muligt for dig.

Vidste du, at det er muligt at handle strakshandel, når børsen er lukket?

Fra kl. 17.15-22.00, når børsen er lukket, kan du handle strakshandel i et udvalg af danske aktier og obligationer.

Du finder tilgængelige værdipapirer i Mobil-og Netbank under Investering > Bankens kurslister

video Play

Køb og salg af værdipapirer i netbanken

Kom i gang

Få oprettet en konto og et depot samt få adgang til netbank og mobilbank.

video

Få et enkelt visuelt overblik over dine investeringer i netbank samt adgang til de funktioner, du bruger mest.

Hold dig nemt opdateret om finansmarkederne

På vores hjemmeside kan du holde dig opdateret med nyheder og information om finansmarkederne - herunder beskrivelser af værdipapirer, nyt om nøgletal fra ind- og udland samt analyser af aktieselskaber og renteudviklingen.

Læs nyt om markederne

Få rådgivning om investering

Ønsker du at få mere at vide om investering og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - så hører du fra os inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.