Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Log på med NemID
Log på med MitID
Gå til netbank
Redirecting...

Mangler MitID vinduet?

11/3-2022: Mobilbank er opdateret

Vi har opdateret mobilbank. Oplever du fejl bedes du opdatere appen eller slette appen og installere den på ny.

Android: Fra den 11/3-2022 kan du kun benytte Mobilbank på din Android-enhed, hvis styresystemet er Android 8 eller højere.
Du skal derfor sørge for, at din Android enhed er opdateret til version 8 eller højere, hvorefter Mobilbanken fungerer igen.

Årsagen er, at vores Mobilbank skal være sikker og tidssvarende. Android 5, 6 og 7 er fra perioden 2015-2017, og disse versioner har i en længere periode ikke været supporteret af Android.


Daglig beløbsgrænse på 100.000 kr.

For at skabe øget sikkerhed og minimere den potentielle risiko for netbank-svindel har du som privatkunde en daglig beløbsgrænse på 100.000 kr. 

I praksis betyder det, at du maksimalt kan overføre et samlet beløb pr. dag på 100.000 kr. I beløbet indregnes ikke overførsler til egne konti og fuldmagtskonti.

Har du behov for at overføre et større beløb, kan du kontakte din filial eller rådgiver.


Udlevering af bruger-id og adgangskoder

Vi oplever desværre med mellemrum, at svindlere kontakter vores kunder via telefon, SMS eller e-mail og udgiver sig for at være fra Arbejdernes Landsbank. Målet for svindlerne er at få afgang til din netbank.

Medarbejdere i Arbejdernes Landsbank vil ALDRIG bede dig udlevere dit bruger-ID eller dine adgangskoder. Giv derfor ikke disse personlige oplysninger til nogen.