Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Log på med NemID
Log på med MitID
Gå til netbank
Redirecting...

Mangler MitID vinduet?

 

Daglig beløbsgrænse på 100.000 kr.

For at skabe øget sikkerhed og minimere den potentielle risiko for netbank-svindel har du som privatkunde en daglig beløbsgrænse på 100.000 kr. 

I praksis betyder det, at du maksimalt kan overføre et samlet beløb pr. dag på 100.000 kr. I beløbet indregnes ikke overførsler til egne konti og fuldmagtskonti.

Har du behov for at overføre et større beløb, kan du kontakte din filial eller rådgiver.


Udlevering af bruger-id og adgangskoder

Vi oplever desværre med mellemrum, at svindlere kontakter vores kunder via telefon, SMS eller e-mail og udgiver sig for at være fra Arbejdernes Landsbank. Målet for svindlerne er at få afgang til din netbank.

Medarbejdere i Arbejdernes Landsbank vil ALDRIG bede dig udlevere dit bruger-ID eller dine adgangskoder. Giv derfor ikke disse personlige oplysninger til nogen.


Log på med NemID/MitID

Du skal altid bruge dit personlige NemID/MitID, når du logger på din netbank - også selvom du bare skal tjekke saldoen på din konto. Det skyldes EU-sikkerhedskrav. 

I mobilbanken er det kun første gang, at du bliver bedt om at bruge NemID/MitID. Derefter kan du logge ind, som du plejer - med Touch ID, Face ID eller 4-cifret kode.