Apple Pay: Sådan kommer du i gang

Er du allerede kunde i Arbejdernes Landsbank, og har du en iPhone 6 eller nyere, kan du nemt og hurtigt komme i gang med at bruge Apple Pay.

Apple Pay
Apple Pay

Med Apple Pay kan du betale med din iPhone, Apple Watch og andre Apple enheder i alle butikker, der tager imod kontaktløs betaling – både i Danmark og i udlandet. Du kan også betale i webshops og direkte i apps, når du handler på nettet fra din Apple enhed.

For at bruge Apple Pay skal du have et Visakort, Visa/dankort eller Mastercard fra Arbejdernes Landsbank og en iPhone 6 eller nyere. Derudover skal du sørge for, at din iPhone har den seneste IOS-opdatering.

Du kan anvende Apple Pay alle be­ta­lings­ste­der, markeret med ikonerne til højre.

Hvordan betaler jeg med Apple Pay?

 • Apple device med touch-id

  Du betaler i butikker ved at holde din iPhone hen over betalingsterminalen, mens du har fingeren på touch-id. Når betalingen er gennemført, vil der stå ”OK” på skærmen, din iPhone vil vibrere, og der vil lyde et bip.

 • Apple device med face-id

  Bruger du face-id, skal du i stedet trykke 2 gange på sideknappen og holde din iPhone hen over betalingsterminalen. Når betalingen er gennemført, vil der stå ”OK” på skærmen, din iPhone vil vibrere, og der vil lyde et bip.

 • Apple watch

  Har du et Apple Watch, trykker du to gange på sideknappen og holder Apple Watch hen til betalingsterminalen. Du vil mærke et lille prik og høre et bip, når betalingen er gennemført.

Sådan kommer du i gang med Apple Pay

Læser du dette fra din iPhone eller anden Apple-enhed, som du vil installere Apple Pay på, kan du gå direkte i gang med opsætningen via denne knap: 


Og ellers følger du blot nedenstående guide.

Sådan gør du:

1. Tjek, at din iPhone har installeret den seneste IOS-opdatering:

 • Åbn Indstillinger og Generelt
 • Vælg Softwa­re­op­da­te­ring
 • Hent og installer, hvis du mangler seneste opdatering

2. Tilføj dit Visakort eller Mastercard til Apple Wallet. Det kan du gøre på to måder:

 • Gå ind i din mobilbank (skal være opdateret til nyeste version) og tryk på menuen nederst i højre hjørne. Tryk på Kort i menuen og vælg det Visakort eller Mastercard, du ønsker at tilføje. Tryk på Tilføj til Wallet.
 • Åbn appen Wallet på din iPhone. Vælg Tilføj kort og følg vejledningen i appen.

3. Nu kan du betale med din iPhone, hvor du plejer at betale kontaktløst med dit fysiske kort.

Q&A om Apple Pay
Se også