Lån til sommerhus

Hos Arbejdernes Landsbank kan du låne til et sommerhus på nogle af markedets billigste vilkår. Læs om dine muligheder for et lån til sommerhus hos os.

Sådan bliver din finansiering til sommerhus sat sammen

Din samlede som­mer­hus­fi­nan­si­e­ring består af et realkreditlån, der maksimalt kan udgøre 75 % af sommerhuskøbet. Derudover er det et krav, at du selv skal betale minimum 5 % af som­mer­huspri­sen. De sidste 20 % af købsprisen kan du få refinansieret med et banklån hos os.

Hvis du kan udbetale mere end 5 % med eksempelvis opsparing, er det en god idé at gøre det.

Find dit lån til sommerhuset med vores låneberegner

Med vores låneberegner kan du se, hvad det koster dig at låne til et sommerhus. Indtast sommerhusets pris og din egen udbetaling og få overblik over din månedlige ydelse på forskellige typer realkreditlån.

Beregneren tager kun højde for re­al­kre­dit­lå­net, den medregner ikke banklånet.

Prøv beregner

Vidste du, at du kan få KundeKroner ved køb af sommerhus?

Der er masser af fordele og grunde til at få finansieret dit sommerhus i Arbejdernes Landsbank.

 • Få KundeKroner

  Du får KundeKroner via Totalkredit frem til udgangen af 2027.

Hvad skal du have overblik over, inden du køber et sommerhus:

 • Din friværdi
  Hvis du har friværdi i din bolig, kan friværdien finansiere dele af dit sommerhuskøb.
 • Husets stand og beliggenhed
  Værdien af dit sommerhus afhænger meget af husets beliggenhed og stand. Det er derfor en god ide at undersøge markedet grundigt, før du beslutter dig for, hvor i landet du vil købe sommerhus. Beliggenheden har nemlig stor betydning for, hvor meget sommerhus du kan få for pengene.
  Køber du et sommerhus med behov for en større renovering, skal prisen på renoveringen selvfølgelig tages med i betragtning, når du skal låne.
 • Faste udgifter
  De faste udgifter forbundet med sommerhuset er en vigtig del af dine omkostninger til sommerhuskøbet. Det er en god ide at danne et overblik over, hvor meget du har mulighed for at betale månedligt til faste udgifter.
 • Øvrige udgifter
  Det er vigtigt, at du også forholder dig til andre udgifter som fx transport og vedligehold for at få et præcist billede af, hvad det vil koste dig.

7 hurtige tips

Hvis du overvejer at købe sommerhus, kan disse råd måske gøre processen nemmere.

Få gode råd til køb af sommerhus

Få hjælp til at finansiere dit sommerhus gennem udlejning

Når du køber et sommerhus, har du mulighed for at udleje sommerhuset i de perioder, du ikke selv bruger det. Udlejningen kan være en god løsning for dig, der planlægger at bruge sommerhuset periodisk.

Når du udlejer dit sommerhus, kan det dække dine udgifter forbundet med sommerhuset i de perioder, hvor sommerhuset ellers ville stå tomt. Udlejning kan fungere som en økonomisk hjælp til at finansiere sommerhuskøbet og give dig plads i budgettet til eventuelle forbedringer eller løbende ved­li­ge­hol­del­se.

Inden du vælger at udleje dit sommerhus, er det god ide at sætte dig grundigt ind i alle gældende regler og retningslinjer. Læs mere om regler for udlejning, og hvad du skal være opmærksom på, når du udlejer sit sommerhus.

Gode råd til udlejning af sommerhus

Har du spørgsmål om et lån til sommerhus?

Vi gennemgår sammen med dig dine muligheder for at optage et lån til sommerhus, så du får det lån, der passer bedst til dig og dine sommerhusdrømme. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal se på dine muligheder for at finansiere et sommerhuskøb. Ring til os på 38 48 48 48 eller bliv ringet op af os ved at udfylde kontaktformularen.

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.