Lån til sommerhus

Lån til sommerhus

Hos Arbejdernes Landsbank kan du låne til et sommerhus på nogle af markedets allerbilligste vilkår. Udover at du får et lån, får du nemlig også BoligBonus.

Med vores låneberegner kan du se, hvad det koster dig at låne til et sommerhus. Indtast sommerhusets pris og din egen udbetaling og få oplyst din månedlige ydelse på forskellige typer af realkreditlån. Husk, at beregneren alene tager højde for realkreditfinansieringen samt KundeKroner. Den medregner ikke banklånet eller din årlige BoligBonus.

Se, hvad et sommerhus koster dig 

Hvad koster et lån til sommerhus?

Beregn, hvad dit sommerhuslån vil koste

Hvor meget får du i BoligBonus?

Få BoligBonus ved køb af sommerhus

Hør om dine muligheder for lån til sommerhus

Ring til os på 38 48 48 00
Hverdage kl. 8.00 - 20.00
Weekender kl. 10.00 - 16.00.
Vi kan også kontakte dig - udfyld formularen her på siden, så ringer vi til dig inden for to hverdage.

Vidste du, at du også kan få BoligBonus ved køb af sommerhus?

Vidste du, at du også kan få BoligBonus ved køb af sommerhus?

Der er masser af fordele og grunde til at få finansieret dit sommerhus i Arbejdernes Landsbank.

Få BoligBonus hvert år

Har du et Totalkreditlån hos os, får du hvert år udbetalt BoligBonus.

Få KundeKroner

Du får også KundeKroner via Totalkredit frem til udgangen af 2020.

Endnu billigere at låne til et sommerhus

I 2017 kom der nye regler på sommerhusmarkedet, hvilket betyder, at det er blevet billigere for dig at låne til et sommerhus. Det er nu muligt at finansiere 75 pct. af sommerhuskøbet med et realkreditlån. Før hed grænsen 60 pct. Med de nye regler og vores lånetilbud- og fordele kan du få en rigtig god aftale.

Sådan bliver dit lån til sommerhus sat sammen

Dit samlede sommerhuslån består af et realkreditlån, der maksimalt kan udgøre 75 % af sommerhuskøbet - og der er krav om, at du selv kan udbetale minimum 5 %. De sidste 20 % af købssummen kan du få finansieret med et banklån hos os. 

Hvis du kan udbetale mere end 5 % med eksempelvis opsparing, så er det en god idé at gøre det. Jo mere du kan betale i egenbetaling, desto større fordele har det for dig.

Ring til os på 38 48 48 48 og hør om dine muligheder for at låne til et sommerhus. Vi kan også kontakte dig - udfyld nedenstående formular, og så ringer vi til dig inden for to hverdage.

Gode råd om køb af sommerhus

7 hurtige tip

Hvis du overvejer at købe sommerhus, kan disse råd måske gøre processen nemmere.

Få mest for pengene

Der er kæmpe prisforskelle på sommerhuse rundt om i landet.

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.