Andelsboliglån

Hos Arbejdernes Landsbank kan du få et af markedets skarpeste andelsboliglån. Vores Andelsboliglån, Andelsprioritetslån, har en lav rente og en høj fleksibilitet. Du kan tilpasse lånet til dine behov, uanset om du drømmer om at foretage forbedringer i din nuværende andelsbolig, eller du leder efter en ny.

Andelsprioritetslån

Med et Andelsprioritetslån får du:
 • Et lån med en lav rente
 • En variabel årlig rente
 • Mulighed for kredit
 • Op til 30 års løbetid
 • Afdragsfrihed i op til 10 år
Læs mere om AL Andelsprioritetslån

Vores andelsboliglån og andelsboligrådgivning

Udover et fleksibelt og skarpt andelsboliglån tilbyder vi også andelsboligrådgivning. Vi har stor erfaring med andelsboligrådgivning, og i alle vores filialer finder du rådgivere, som er specialiseret i at rådgive om andelsboligkøb. Vores rådgivere bistår dig i hele købsprocessen, så du får et trygt boligkøb.

 • Key 2

  Andelsprioritetslån

  Som kunde hos Arbejdernes Landsbank kan du få et af markedets skarpeste Andelsboliglån.

 • Check Calender

  Andelsboligrådgivning

  Vi tilbyder specialiseret andelsboligrådgivning gennem hele købsprocessen.

Beregn dit andelsboliglån

I Andelsboligberegneren kan du få overblik over dine lånemuligheder. Med udgangspunkt i dit lånebehov og dit ønske om løbetid, kan beregneren give dig et overslag på, hvad det koster dig at låne til en andelsbolig.

4 fordele ved et andelsboliglån hos os

Som an­dels­bo­lig­kun­de hos os får du 4 vigtige fordele. Vi kalder dem AndelsFordele.

AndelsFordel 01: Vi blåstempler andelsboligforeningers økonomi

Få tryghed og ro i maven.

Med Arbejdernes Landsbank i ryggen kan du være helt tryg, når du sætter din underskrift på købsaftalen eller ønsker et lån til din andelsbolig. Som noget helt unikt analyserer og blåstempler vi nemlig landets sunde an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger, så du hurtigt kan få svar på, om du eksempelvis er ved at købe dig ind i en an­dels­bo­lig­for­e­ning med en sund økonomi.

Vi har på nuværende tidspunkt analyseret og blåstemplet ca. 70 % af an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger­ne i København og på Frederiksberg – så vi kender sandsynligvis også din an­dels­bo­lig­for­e­ning.

AndelsFordel 02: Få hurtigt svar på, om du kan realisere boligdrømmen

Få hurtigt besked, når du har en mulighed på hånden. 

I et marked hvor de fleste andelsboliger bliver solgt, allerede inden til-salg-skiltet kommer op, skal man kunne rykke lynhurtigt, hvis man vil have fingrene i en andelsbolig. Det ved vi. Derfor rydder vi også gerne skrivebordet, når dit boligkøb kræver det.

Hos os kan du booke et boligmøde med en times varsel. Allerede dagen efter mødet får du svar på, om du kan låne til din drømmebolig, såfremt vi har de relevante dokumenter. Det giver dig handlekraft og mulighed for at kunne slå til, når det gælder.

AndelsFordel 03: Vi har et stærkt hold af andelsboligeksperter

Få råd og grundig vejledning før, under og efter dit køb.

Vi har analyseret og rådgivet om an­dels­bo­lig­mar­ke­det i næsten 100 år. Ja, måske er vi faktisk den mest erfarne bank på dette område. Det er ingen hemmelighed, at an­dels­bo­lig­mar­ke­det godt kan være en kompliceret størrelse, som kræver, at man holder tungen lige i munden.

Vi har et dedikeret hold af specielt uddannede rådgivere, som kun beskæftiger sig med andelsboliger, og som derfor har en dyb indsigt i de særlige lån og muligheder, der er i forbindelse med andelsboliger. Derfor tør vi også godt kalde os eksperter i andelsbolig.

AndelsFordel 04: Vi giver dig markedets skarpeste priser

Få sikkerhed omkring finansieringen.

Ansvarlig og personlig rådgivning er altafgørende, når man skal ud og købe en andelsbolig. Men prisen på lånet skal naturligvis også være kon­kur­ren­ce­dyg­tig.

I Arbejdernes Landsbank kan du får et AL-An­delsPri­o­ri­tet­sLån - et helt særligt lån til an­dels­bo­lig­kø­be­re. Med dette får du en af markedets laveste renter på andelsboliglån – uanset om det er et lån til den lille stu­di­e­lej­lig­hed eller den store her­skabs­lej­lig­hed.

Sådan bliver dit lån sammensat

Når du køber en andelsbolig, er der krav om, at du kan finansiere 5% af købssummen gennem en egenbetaling. Derudover skal du også kunne betale 5% af din for­holds­mæs­si­ge andel af an­dels­bo­ligs­for­e­nin­gens gæld samt alle øvrige omkostninger forbundet med boligkøbet.

Du kan finansiere den resterende del af andelsboligen gennem et AL-Prioritetslån hos os.

 

 

 

 

Andelsboliglån med lav rente

Som kunde hos os kan du få et andelsboliglån til et af markedets laveste renter. Med et An­delspri­o­ri­tet­slån får du et andelsboliglån med re­al­kre­dit­lig­nen­de vilkår. Jo mere du låner, desto billigere bliver lånet.

Vi tilbyder en variabel årlig rente, en løbetid på op til 30 år, og op til 10 års afdragsfrihed på dit andelsboliglån.

Du har gode muligheder for at tilpasse renten efter din økonomiske situation. Af­drags­fri­he­den giver dig mulighed for udelukkende at betale renten i en længere periode, hvis der skulle være behov for at sætte ydelsen på lånet ned. Du har samtidig mulighed for at tilknytte en kredit til en attraktiv rente.

Udover fleksible lånevilkår giver et AL-prioritetslån dig også fleksible muligheder. Vores andelsboliglån er ikke øremærket udelukkende til et andelsboligkøb. Lånet kan derfor også finansiere renoveringer i din andelsbolig eller andet. Du kan tilpasse An­delspri­o­ri­tet­slån efter dine specifikke drømme og behov.   

Gratis events for dig, der skal købe eller allerede bor i andelsbolig

Deltag i vores inspirerende og lærerige arrangementer om det at købe eller bo i andelsbolig - helt gratis. Arrangementerne foregår i AL², som ligger centralt i både København og Aarhus. Tjek, hvor og hvornår næste arrangement foregår og tilmeld dig via linket herunder - oversigten bliver løbende opdateret.

Hør mere om dine muligheder for et andelsboliglån

Vil du høre mere om dine muligheder for et andelsboliglån hos os? Du er altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular nederst på siden, så kontakter vi dig. En af vores andelsboligrådgivere vil sammen med dig kigge på dine muligheder for at optage et andelsboliglån.

Læs mere om andelsboligkøb

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.