Andelsboliglån

I Arbejdernes Landsbank kan du få et af markedets skarpeste andelsboliglån - uanset om du skal låne til forbedringer i din nuværende andelsbolig eller til køb af ny andelsbolig. Samtidig tilbyder vi specialiseret andelsboligrådgivning, der bygger på mange års erfaringer og et indgående kendskab til andelsboligmarkedet.

Andelsboliglån med lav rente - til køb eller forbedringer

Som kunde hos os kan du få et andelsboliglån med en lav, variabel rente. Vi tilbyder både et lån til køb af ny andelsbolig og et lån til forbedringer i din nuværende andelsbolig.

Når du låner til andelsbolig hos os, kan dit lån have en løbetid på op til 30 år. Du kan desuden have op til 10 års afdragsfrihed på lånet, hvilket giver dig mulighed for udelukkende at betale renten i en periode.

Sådan bliver dit lån sammensat ved køb af andelsbolig

Når du køber en andelsbolig, er der krav om, at du kan finansiere 5% af købssummen gennem en egenbetaling. Du kan finansiere den resterende del af andelsboligen gennem et Andelsboliglån til køb hos os.

Vil du tale med os om andelsboliglån?

Ønsker du et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Du kan ringe til os alle hverdage fra kl. 8-20 og komme til boligmøde i tidsrummet 10-16.

Er du allerede kunde hos os? Så kan du nemt booke et møde her

Vi kan også ringe dig op - udfyld denne formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage.

.

Fordele ved et andelsboliglån hos os

Som an­dels­bo­lig­kun­de hos os får du 4 vigtige fordele. Vi kalder dem andelsfordele.

Andelsfordel #1: Vi blåstempler andelsboligforeningers økonomi

Få tryghed og ro i maven.

Med Arbejdernes Landsbank i ryggen kan du trygt sætte din underskrift på købsaftalen. Som noget helt unikt analyserer og blåstempler vi nemlig landets sunde an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger, så du hurtigt kan få svar på, om du er ved at købe dig ind i en an­dels­bo­lig­for­e­ning med en sund økonomi.

Vi har på nuværende tidspunkt analyseret og blåstemplet ca. 70 % af an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger­ne i København og på Frederiksberg – så vi kender sandsynligvis også din an­dels­bo­lig­for­e­ning.

Andelsfordel #2: Få hurtigt svar på, om du kan realisere din boligdrøm

Få hurtigt svar, når du har en mulighed på hånden. 

I et marked, hvor de fleste andelsboliger bliver solgt, allerede inden til-salg-skiltet kommer op, skal man kunne rykke lynhurtigt. Det ved vi. Derfor rydder vi gerne skrivebordet, når dit boligkøb kræver det.

Hos os kan du booke et boligmøde med en times varsel. Allerede dagen efter mødet får du svar på, om du kan låne til din drømmebolig, såfremt vi har de relevante dokumenter. Det giver dig handlekraft og mulighed for at kunne slå til, når det gælder.

Andelsfordel #3: Vi har et stærkt hold af andelsboligeksperter

Få råd og grundig vejledning før, under og efter dit køb.

Vi har analyseret og rådgivet om an­dels­bo­lig­mar­ke­det i næsten 100 år. Ja, måske er vi faktisk den mest erfarne bank på dette område. Det er ingen hemmelighed, at an­dels­bo­lig­mar­ke­det godt kan være en kompliceret størrelse, som kræver, at man holder tungen lige i munden.

Vi har et dedikeret hold af specialiserede rådgivere, som kun beskæftiger sig med andelsboliger. De har en dyb indsigt i de særlige lån og muligheder, der er i forbindelse med andelsboliger. Derfor tør vi også godt kalde os eksperter i andelsbolig.

Andelsfordel #4: Vi giver dig markedets skarpeste priser

Få sikkerhed omkring finansieringen.

Ansvarlig og personlig rådgivning er altafgørende, når man skal købe en andelsbolig. Men prisen på lånet skal naturligvis også være kon­kur­ren­ce­dyg­tig.

I Arbejdernes Landsbank kan du få et An­delspri­o­ri­tet­slån - et helt særligt lån til an­dels­bo­lig­kø­be­re. Med dette får du en af markedets laveste renter på andelsboliglån – uanset om det er et lån til den lille stu­di­e­lej­lig­hed eller den store her­skabs­lej­lig­hed.

Hvilken låntype har du brug for?

 • Andelsboliglån til køb

  Hvis du skal købe andelsbolig, tilbyder vi et af markedets skarpeste andelsboliglån. Lånet har en lav, variabel rente og kan bruges til at finansiere køb af andelsbolig.

 • Andelsboliglån til forbedringer

  Hvis du skal renovere eller ombygge din nuværende andelsbolig, tilbyder vi et attraktivt andelsboliglån, du kan bruge til at finansiere forbedringer i din andelsbolig.

Med et andelsboliglån får du:
 • Et lån med en lav rente
 • En variabel rente
 • Mulighed for kredit
 • Op til 30 års løbetid (afhænger bl.a. af belåningsgraden)
 • Mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år
Kontakt os og hør mere

Beregn dit andelsboliglån

I vores andelsboligberegner kan du se, hvad det koster dig at låne til en andelsbolig. Med udgangspunkt i dit lånebehov giver beregneren dig et overslag på, hvilke udgifter du får, hvis du finansierer dit køb af andelsbolig med et andelsboliglån hos os.

Gratis events om køb af andelsbolig

Vi afholder løbende gratis arrangementer om køb af andelsbolig. Arrangementerne foregår i AL², som ligger centralt i både København og Aarhus. Se vores aktuelle arrangementer - oversigten bliver løbende opdateret.

Læs mere om andelsboligkøb

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.