Andelsboliglån

I Arbejdernes Landsbank kan du få et af markedets skarpeste og mest fleksible andelsboliglån - uanset om du skal låne til forbedringer i din nuværende andelsbolig eller til køb af ny andelsbolig. Samtidig tilbyder vi specialiseret andelsboligrådgivning, der bygger på mange års erfaringer og et indgående kendskab til andelsboligmarkedet.

Andelsboliglån med lav rente

Som kunde hos os kan du få et andelsboliglån til et af markedets laveste renter. Vores An­delspri­o­ri­tet­slån er et andelsboliglån med re­al­kre­dit­lig­nen­de vilkår. Jo mere du låner, desto billigere bliver lånet.

Vi tilbyder en variabel årlig rente, en løbetid på op til 30 år og op til 10 års afdragsfrihed på dit andelsboliglån. Af­drags­fri­he­den giver dig mulighed for udelukkende at betale renten i en periode.

Desuden er vores andelsboliglån ikke øremærket udelukkende til køb af andelsbolig. Det kan også finansiere renoveringer i din nuværende andelsbolig.

Sådan bliver dit lån sammensat

Når du køber en andelsbolig, er der krav om, at du kan finansiere 5% af købssummen gennem en egenbetaling. Derudover skal du også kunne betale 5% af din for­holds­mæs­si­ge andel af an­dels­bo­ligs­for­e­nin­gens gæld samt alle øvrige omkostninger forbundet med boligkøbet. Du kan finansiere den resterende del af andelsboligen gennem et AL An­delspri­o­ri­tet­slån hos os.

Med et andelsprioritetslån får du:
  • Et lån med en lav rente
  • En variabel årlig rente
  • Mulighed for kredit
  • Op til 30 års løbetid
  • Afdragsfrihed i op til 10 år
Kontakt os og hør mere

Fordele ved et andelsboliglån hos os

Som an­dels­bo­lig­kun­de hos os får du 4 vigtige fordele. Vi kalder dem andelsfordele.

Andelsfordel #1: Vi blåstempler andelsboligforeningers økonomi

Få tryghed og ro i maven.

Med Arbejdernes Landsbank i ryggen kan du trygt sætte din underskrift på købsaftalen. Som noget helt unikt analyserer og blåstempler vi nemlig landets sunde an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger, så du hurtigt kan få svar på, om du er ved at købe dig ind i en an­dels­bo­lig­for­e­ning med en sund økonomi.

Vi har på nuværende tidspunkt analyseret og blåstemplet ca. 70 % af an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger­ne i København og på Frederiksberg – så vi kender sandsynligvis også din an­dels­bo­lig­for­e­ning.

Andelsfordel #2: Få hurtigt svar på, om du kan realisere din boligdrøm

Få hurtigt svar, når du har en mulighed på hånden. 

I et marked, hvor de fleste andelsboliger bliver solgt, allerede inden til-salg-skiltet kommer op, skal man kunne rykke lynhurtigt. Det ved vi. Derfor rydder vi gerne skrivebordet, når dit boligkøb kræver det.

Hos os kan du booke et boligmøde med en times varsel. Allerede dagen efter mødet får du svar på, om du kan låne til din drømmebolig, såfremt vi har de relevante dokumenter. Det giver dig handlekraft og mulighed for at kunne slå til, når det gælder.

Andelsfordel #3: Vi har et stærkt hold af andelsboligeksperter

Få råd og grundig vejledning før, under og efter dit køb.

Vi har analyseret og rådgivet om an­dels­bo­lig­mar­ke­det i næsten 100 år. Ja, måske er vi faktisk den mest erfarne bank på dette område. Det er ingen hemmelighed, at an­dels­bo­lig­mar­ke­det godt kan være en kompliceret størrelse, som kræver, at man holder tungen lige i munden.

Vi har et dedikeret hold af specialiserede rådgivere, som kun beskæftiger sig med andelsboliger. De har en dyb indsigt i de særlige lån og muligheder, der er i forbindelse med andelsboliger. Derfor tør vi også godt kalde os eksperter i andelsbolig.

Andelsfordel #4: Vi giver dig markedets skarpeste priser

Få sikkerhed omkring finansieringen.

Ansvarlig og personlig rådgivning er altafgørende, når man skal købe en andelsbolig. Men prisen på lånet skal naturligvis også være kon­kur­ren­ce­dyg­tig.

I Arbejdernes Landsbank kan du få et An­delspri­o­ri­tet­slån - et helt særligt lån til an­dels­bo­lig­kø­be­re. Med dette får du en af markedets laveste renter på andelsboliglån – uanset om det er et lån til den lille stu­di­e­lej­lig­hed eller den store her­skabs­lej­lig­hed.

Beregn dit andelsboliglån

I Andelsboligberegneren kan du få overblik over dine lånemuligheder. Med udgangspunkt i dit lånebehov kan beregneren give dig et overslag på, hvad det koster dig at låne til en andelsbolig.

Vil du tale med os om andelsboliglån?

Du kan altid booke et møde med en af vores andelsboligrådgivere. Du kan også ringe til os på 38 48 48 00, hvis du ønsker at have et boligmøde med os inden for 1 time.

Gratis events om køb af andelsbolig

Vi afholder løbende gratis arrangementer om køb af andelsbolig. Arrangementerne foregår i AL², som ligger centralt i både København og Aarhus. Se vores aktuelle arrangementer - oversigten bliver løbende opdateret.

Læs mere om andelsboligkøb

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.