Lokal PuljeInvest

Lokal PuljeInvest

Med Lokal PuljeInvest sørger vores eksperter for at investere din pension eller børneopsparing i et mix af aktier, obligationer og investeringsforeninger tilpasset din risikoprofil. Investeringen overvåges og tilpasses løbende - så du får professionel pleje af dine investeringer uden at skulle gøre noget selv.

Sådan investerer du med Lokal PuljeInvest

Sammen med din rådgiver fastsættes din investeringsprofil, som bl.a. defineres ud fra, hvor stor en risiko du ønsker at løbe, og hvor længe du ønsker at investere. Herefter kan du læne dig tilbage og lade vores eksperter investere dine penge. Vi sørger også for løbende at tilpasse din portefølje for at give dig det bedst mulige afkast.

Dine muligheder

  • Du kan investere din pension, f.eks. aldersopsparing, kapitalpension, ratepension og selvpension.
  • Du kan investere børneopsparinger.
  • Opsparingen investeres i aktier og obligationer, som sammensættes af vores eksperter på baggrund af din investeringsprofil.
  • Vores eksperter følger markederne og dine investeringer og tilpasser din portefølje løbende.
  • Du slipper for selv at følge med i markedsudviklingen og kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

Opret Lokal PuljeInvest

Hør mere om mulighederne for at investere din pension eller børneopsparing.

video

Med Lokal PuljeInvest investerer vi for dig, så du kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

Beregner

Hvad koster det at investere?

Prøv beregneren og se de forventede omkostninger ved at investere via Lokal PuljeInvest.

Prøv beregner

Få rådgivning om investering

Ønsker du at få mere at vide om investering og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - du hører fra os inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.