Lokal PuljeInvest

Med Lokal PuljeInvest sørger vores eksperter for at investere din pension eller børneopsparing i et mix af aktier, obligationer og investeringsforeninger tilpasset din risikoprofil. Investeringen overvåges og tilpasses løbende - så du får professionel pleje af dine investeringer uden at skulle gøre noget selv.

Sådan investerer du med Lokal PuljeInvest

Sammen med din rådgiver fastsættes din in­ve­ste­rings­pro­fil, som bl.a. defineres ud fra, hvor stor en risiko du ønsker at løbe, og hvor længe du ønsker at investere. Herefter kan du læne dig tilbage og lade vores eksperter investere dine penge. Vi sørger også for løbende at tilpasse din portefølje for at give dig det bedst mulige afkast.

Dine muligheder

  • Du kan investere din pension, fx al­ders­op­spa­ring, kapitalpension, ratepension og selvpension.
  • Du kan investere bør­ne­op­spa­rin­ger.
  • Opsparingen investeres i aktier og obligationer, som sammensættes af vores eksperter på baggrund af din in­ve­ste­rings­pro­fil.
  • Vores eksperter følger markederne og dine investeringer og tilpasser din portefølje løbende.
  • Du slipper for selv at følge med i mar­keds­ud­vik­lin­gen og kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

Opret Lokal PuljeInvest

Din investering er ansvarlig og tager hensyn til bæredygtighed

Vi tror på, at in­vesteringer i ansvarlige og veldrevne virksomheder går hånd i hånd med gode langsigtede afkast. Når du investerer via Lokal PuljeInvest, sørger vi og vores sam­ar­bejds­part­ne­re for, at in­ve­ste­rin­ger­ne foretages på en ansvarlig måde. Det betyder i praksis, at vi altid forholder os til sociale, miljømæssige og le­del­ses­mæs­si­ge forhold, når vi investerer i et selskab. Derudover bliver bæredygtighed inddraget i in­ve­ste­rings­pro­ces­sen, og de virksomheder, som vi investerer i, bliver analyseret ud fra et bredt bæ­re­dyg­tig­heds­per­spek­tiv.

Læs mere om investeringer med fokus på bæredygtighed

Lokal PuljeInvest

Med Lokal PuljeInvest investerer vi for dig, så du kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

Få rådgivning om investering

Ønsker du at få mere at vide om investering og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - så hører du fra os inden for to hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.