Sådan sikrer du økonomien ved sygdom og dødsfald

Hvordan vil din økonomi se ud, hvis du på grund af sygdom eller ulykke ikke længere kan arbejde? Det er vigtigt, at du tager stilling til dine forsikringer, inden det er for sent. I Arbejdernes Landsbank kan du oprette en række forsikringer, der dækker ved tab af erhvervsevne og dødsfald. Vi sammensætter forsikringerne præcist til dine og familiens ønsker og behov - så du får en løsning, der holder hånden under din families økonomi igennem hele livet.

Forsikring ved sygdom

Med en forsikring ved sygdom kan du få et månedligt beløb udbetalt, hvis du skulle blive alvorligt syg.

Forsikring ved død

Med en forsikring ved død får din familie et beløb udbetalt, hvis du skulle dø tidligere end forventet. 

Vi anbefaler disse dækninger

Herunder kan du se vores generelle anbefalinger - husk, at vi altid tilpasser dækningerne til dine og familiens behov og ønsker.

Vores anbefaling = 80 % af din indtægt

Vi anbefaler vores kunder at sikre sig 80 % af lønindkomsten. Det vil for de fleste give mulighed for at bevare levestandarden og fortsat betale regningerne, hvis evnen til at arbejde pga. længerevarende sygdom mistes. Behovet vil være forskelligt for den enkelte afhængigt af hvor i livet, man befinder dig i.

Sådan kan du sikre dig ved sygdom


Privat - Nærpension - Hvis du dør tidligere end forventet
Se også

Få personlig rådgivning om forsikring

Ønsker du at få mere at vide om forsikring og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - du hører fra os inden for to hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.