Sådan sikrer du økonomien ved sygdom og dødsfald

Hvordan vil din økonomi se ud, hvis du på grund af sygdom eller ulykke ikke længere kan arbejde? Det er vigtigt, at du tager stilling til dine forsikringer, inden det er for sent. I Arbejdernes Landsbank kan du oprette en række forsikringer, der dækker ved tab af erhvervsevne og dødsfald. Vi sammensætter forsikringerne præcist til dine og familiens ønsker og behov - så du får en løsning, der holder hånden under din families økonomi igennem hele livet.

Forsikring ved sygdom

Med en forsikring ved sygdom kan du få et månedligt beløb udbetalt, hvis du skulle blive alvorligt syg.

Forsikring ved død

Med en forsikring ved død får din familie et beløb udbetalt, hvis du skulle dø tidligere end forventet. 

Vi anbefaler disse dækninger

Herunder kan du se vores generelle anbefalinger - husk, at vi altid tilpasser dækningerne til dine og familiens behov og ønsker.

Vores anbefaling = 80 % af din indtægt

Vi anbefaler vores kunder at sikre sig 80 % af lønindkomsten. Det vil for de fleste give mulighed for at bevare levestandarden og fortsat betale regningerne, hvis evnen til at arbejde pga. længerevarende sygdom mistes. Behovet vil være forskelligt for den enkelte afhængigt af hvor i livet, man befinder dig i.

Sådan kan du sikre dig ved sygdom


Privat - Nærpension - Hvis du dør tidligere end forventet
Se også

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.