Skift bank - nemt og hurtigt

Overvejer du at skifte bank? Når du er klar til et bankskifte, er det nemt og hurtigt at skifte til Arbejdernes Landsbank - vi står nemlig for det meste. Men hvad skal du selv stå for? Og hvilke fordele kan du se frem til som kunde hos os? Det får du svar på her.

Som kunde hos os får du flere fordele:

  • Du bliver kunde i danskernes foretrukne bank
  • Du bliver kunde i en ansvarlig bank - både socialt og inden for miljø- og klima
  • Du bliver kunde i en bank, hvor nærværende, ansvarlig og personlig rådgivning er i centrum
  • Du bliver kunde i en bank, der tager hånd om din økonomi, baseret på den situation du er i
Kontakt os

Sådan skifter du til Arbejdernes Landsbank

Hvis du gerne vil skifte til Arbejdernes Landsbank, kan du kontakte os på flere måder – så finder vi den bedste bankløsning for dig.

Du kan enten ringe til os, booke et møde eller besøge en filial, hvor vi kan tage en snak om dit bankskifte. Find kon­tak­t­in­for­ma­tion øverst her på siden. Du kan også udfylde formularen nederst på siden – så ringer vi dig op.   

Efter et møde er du klar til at skifte bank. 

Få overblikket over processen for at skifte bank her på siden. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 38 48 48 48

Få overblik over hvordan du skifter til Arbejdernes Landsbank

Q&A om at skifte bank

Her har vi samlet svar på flere af de spørgsmål, der ofte trænger sig på, når kunder ønsker at skifte til os. Finder du ikke svaret på netop dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Værd at vide når du skifter bank

Ring mig op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op og høre mere om at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.