Livrente

Med Livslang Pension sikrer du dig en indtægt resten af livet – uanset hvor længe du lever. Din opsparing er automatisk sikret, så dine efterladte får pengene, hvis du dør tidligere end forventet.

Her er dine fordele:

  • Alle kan oprette en Livslang Pension
  • Du kan vælge at indbetale privat eller via din arbejdsgiver
  • Intet maksimum for, hvor meget du må indbetale årligt, men indbetaler du mere end opfyldningsfradraget (58.100 kr. i 2024), anbefaler vi, at du indbetaler via din arbejdsgiver – spørg banken om fradragsreglerne
  • Du har fradrag for indbetalingerne i din personlige indkomst
  • Livslang Pension udbetales, så længe du lever, dog tidligst fra din pensionsudbetalingsalder.
  • Du betaler almindelig indkomstskat af udbetalingerne, dog ikke arbejdsmarkedsbidrag (AMB)

Se også

Få personlig rådgivning om pension

Ønsker du at få mere at vide om pension og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - du hører fra os inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.