Bliv kunde i Arbejdernes Landsbank

Vil du være kunde i Arbejdernes Landsbank - eller overvejer du det? Det tager vi gerne en snak med dig om. Hos os får du personlig og ansvarlig rådgivning, der tager udgangspunkt i dig og dine behov. Når du er klar til et bankskifte, står vi for det meste, så du hurtigt og nemt kan blive kunde i danskernes foretrukne bank.

Bliv ringet op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op og høre mere om at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Bedste bank for 15. år i træk

Vidste du, at Arbejdernes Landsbank er kåret til danskernes foretrukne bank 15 år i træk? Mere end 60.000 tilfældigt udvalgte kunder i landets 20 største banker er blevet spurgt om tilfredsheden med bankernes rådgivning, service, produkter og meget mere. De har peget på os som den foretrukne bank.

Så nemt er det at skifte til Arbejdernes Landsbank

Det er nemt og hurtigt at skifte til Arbejdernes Landsbank - vi står nemlig for det meste. Fra det første møde og til dine konti er oprettet, og dine kort kommer med posten, går der få uger.

Få svar på spørgsmål om bankskifte

Mange spørgsmål kan trænge sig på, når du skifter bank. Vi har samlet svar på flere af dem.

Ønsker du at blive erhvervs- eller foreningskunde?