AL-FormueInvest

AL-FormueInvest

Med AL-FormueInvest kan du investere din opsparing eller pension på mere end 200.000 kr. i en fond, som vores eksperter sørger for at investere i et mix af aktier, obligationer og investeringsforeninger. Der investeres i et stort antal værdipapirer for at sprede din risiko mest muligt. Vi hjælper dig med at finde den rette kombination af aktier og obligationer ud fra, hvor længe du vil investere, og hvor stor en risiko du vil løbe.

Sådan investerer du med AL-FormueInvest

Sammen med din rådgiver fastsættes din investeringsprofil, som bl.a. defineres ud fra, hvor stor en risiko du ønsker at løbe, og hvor længe du ønsker at investere. Herefter kan du læne dig tilbage og lade vores eksperter investere dine penge. Vi sørger også for løbende at tilpasse din portefølje for at give dig det bedst mulige afkast.

Dine muligheder

  • Du kan investere din opsparing eller pension på mere end 200.000 kroner.
  • På baggrund af din investeringsprofil investeres i et mix af aktier, obligationer og investeringsforeninger.
  • Din investering spredes ud på et stort antal værdipapirer - på den måde spredes din risiko for tab.
  • Vores eksperter følger markederne og dine investeringer og tilpasser din portefølje løbende.
  • Du slipper for selv at følge med i markedsudviklingen og kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

Opret AL-FormueInvest

Ønsker du at investere din opsparing eller pension og samtidig sprede risikoen?

video

Med AL-FormueInvest investerer vi din opsparing eller pension for dig, så du kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

Få personlig rådgivning om investering

Ønsker du at få mere at vide om investering og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - du hører fra os inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.