AL-FormueInvest

AL-FormueInvest

Med AL-FormueInvest sørger vores eksperter for at investere din opsparing på mere end 200.000 kr. i et mix af aktier, obligationer og investeringsforeninger tilpasset din risikoprofil. Investeringen overvåges og tilpasses løbende - så du får professionel pleje af dine investeringer uden at skulle gøre noget selv.

Sådan investerer du med AL-FormueInvest

Sammen med din rådgiver fastsættes din investeringsprofil, som bl.a. defineres ud fra, hvor stor en risiko du ønsker at løbe, og hvor længe du ønsker at investere. Herefter kan du læne dig tilbage og lade vores eksperter investere dine penge. Vi sørger også for løbende at tilpasse din portefølje for at give dig det bedst mulige afkast.

Dine muligheder

  • Du kan investere din opsparing på mere end 200.000 kroner.
  • På baggrund af din investeringsprofil investeres i et mix af aktier, obligationer og investeringsforeninger.
  • Din investering spredes ud på et stort antal værdipapirer - på den måde spredes din risiko for tab.
  • Vores eksperter følger markederne og dine investeringer og tilpasser din portefølje løbende.
  • Du slipper for selv at følge med i markedsudviklingen og kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

Opret AL-FormueInvest

Hør mere om mulighederne for at investere din opsparing i AL-Formueinvest.

Din investering er ansvarlig og tager hensyn til bæredygtighed

Vi tror på, at in­vesteringer i ansvarlige og veldrevne virksomheder går hånd i hånd med gode langsigtede afkast. Når du investerer via AL-FormueInvest, sørger vi og vores samarbejdspartnere for, at investeringerne foretages på en ansvarlig måde. Det betyder i praksis, at vi altid forholder os til sociale, miljømæssige og ledelsesmæssige forhold, når vi investerer i et selskab. Derudover bliver bæredygtighed inddraget i investeringsprocessen, og de virksomheder, som vi investerer i, bliver analyseret ud fra et bredt bæredygtighedsperspektiv.

Læs mere om investeringer med fokus på bæredygtighed 

video

Med AL-Formueinvest tager vores eksperter hånd om dine investeringer, så du kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

Få rådgivning om investering

Ønsker du at få mere at vide om investering og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - du hører fra os inden for to hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her

Dine oplysninger

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem.

Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.