Andelsboligrådgivning

Uanset om du overvejer at købe eller renovere din andelsbolig, så har vi ekspertise til at hjælpe både økonomisk og praktisk til at få projektet gennemført.

Vi hjælper dig trygt igennem dit andelsboligkøb

Ud over at vi har meget kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge priser på både renter og gebyrer, har vi også mange års praktisk erfaring i at være en naturlig sam­ar­bejds­part­ner, der kan tages med på råd allerede i fasen, hvor du overvejer køb eller renovering.

Har du brug for råd og vejledning, så kontakt en af vores filialer

Bestil et boligmøde

Guide til et sikkert andelsboligkøb

Guiden henvender sig især til førstegangskøbere - men kan selvfølgelig også være nyttig for alle andre boligkøbere.

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Få mere viden om andelsboligkøb