Gode råd om pension

Når livet ændrer sig

  • Family

    Familielivet ændrer sig

    Få gode råd om, hvordan din pension skal tilpasses, når der sker nyt i dit liv.

  • Job Interview

    Jobsituationen ændrer sig

    Få gode råd om, hvad ændringer i din jobsituation betyder for din pension.

Flytte sammen

Vi kan hjælpe jer med et overblik over, hvad I har råd til - og hvordan I har mulighed for at finansiere et køb. Vi har meget fordelagtige boliglån til både ejerboliger og andelsboliger.

Separation og skilmisse

Separation og skilsmisse medfører en lang række drastiske ændringer for begge parter. Overvejer I derfor separation eller skilsmisse, så få en advokat til at rådgive jer om rettigheder og pligter ved et ægteskabs/et registreret partnerskabs ophør.

Få personlig rådgivning om pension

Ønsker du at få mere at vide om pension og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - du hører fra os inden for to hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.