Opret et testamente eller andre juridiske dokumenter

Hvordan sikrer du bedst, at din arv og dine værdier havner i ”de rigtige hænder”, hvis du ikke længere selv kan tage vare på din økonomi, hvis du bliver skilt, eller når du går bort? Som kunde i Arbejdernes Landsbank har du mulighed for med TestaViva at sikre dig selv og dine nærmeste med et testamente, en fremtidsfuldmagt eller andre vigtige juridiske dokumenter – til en fordelagtig pris.

Dine fordele med TestaViva

For kunder i Arbejdernes Landsbank. TestaViva hjælper dig med at få overblik over, hvilke juridiske dokumenter, der er relevante for dig. Herefter kan du nemt og sikkert oprette dine dokumenter online og få hjælp hos TestaViva til at komme helt i mål.

 • User

  Test dig selv

  Få overblik over hvilke juridiske dokumenter, der er relevante for dig.

 • Contract 2

  Opret juridiske dokumenter

  Opret op til 6 forskellige juridiske dokumenter nemt, sikkert og online.

 • Raw1504 Telephone

  Få juridisk rådgivning.

  Få svar på spørgsmål og hjælp til oprettelsen af dine juridiske dokumenter hos TestaViva.

Introduktion til den vigtige samtale om testamente

Testaviva - introduktion til den vigtige samtale om testamente

Vælg mellem 3 prispakker

Med muligheden for at vælge imellem 3 prispakker, kan du vælge den løsning, der passer bedst til din situation. Vær opmærksom på, at der kan forekomme udgifter til notar og tinglysning.

 • Fountain Pen

  Selvbetjening 659 kr.*

  Med Selvbetjening kan du selv oprette dit dokument på TestaVivas online platform. Du bliver guidet hele vejen gennem processen.

 • Approve Document

  Juridisk tjek 1499 kr.*

  Opret selv dit dokument og få efterfølgende et juridisk tjek hos TestaViva, der sikrer, at alt er i orden - fx at testamentet indeholder det, du ønsker. Fremtidsfuldmagt kun 799 kr. inkl. tinglysning.

 • Users

  Udvidet rådgivning 2399 kr.*

  Har du brug for ekstra rådgivning og hjælp til at oprette dokumentet, anbefaler vi, at du vælger udvidet rådgivning. Du får juridisk rådgivning ud fra dine ønsker og behov i op til en time.

*Prisen gælder for testamente, ægtepagt og be­gun­sti­gel­se­ser­klæ­ring. Juridisk Tjek dækker også også andre dokumenter som fx sam­e­jer­ove­renskomst og samtykke til uskiftet bo.

Hvilke juridiske dokumenter kan du oprette med TestaViva?Derfor er det vigtigt

 • Check

  5 grunde til at lave en fremtidsfuldmagt

  Derfor er en fremtidsfuldmagt vigtig.

 • Check

  Tjek hvem der arver din pension

  Derfor bør du få overblik.

Få personlig rådgivning om TestaViva

TestaViva er et helt særligt tilbud til vores kunder. Vil du vide mere om dine fordele og muligheder, er du velkommen til at ringe til os på 38 48 48 48 eller udfylde formularen herunder. Så ringer vi dig op inden for to hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.