Kassekredit

Nogle gange kan det være en fordel at have en kassekredit. Med en kassekredit får du stillet et beløb til rådighed på din konto, der kan give dig større handlefrihed – især hvis noget uforudset opstår.

Hvornår kan du få en kassekredit?

Du kan få en kassekredit, når du opfylder vores almindelige regler om kre­dit­vær­dig­hed. Det er din og vores sikkerhed for, at du har råd til at betale de penge tilbage, som du trækker på kreditten. Når du bruger din kassekredit, afdrager du løbende på det beløb, du har trukket på kreditten – i det tempo, der passer dig.

Hvad kan du bruge en kassekredit til?

Med en kassekredit får du stillet et beløb til rådighed på din konto, der kan give dig større handlefrihed i en periode med ekstra udgifter. Det kan være, hvis din opvaskemaskine pludselig går i stykker. Det kan være, hvis du får brug for en ny computer. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til – og hvornår.

Hvad adskiller en kassekredit fra et lån?

En kassekredit adskiller sig fra et banklån, fordi du kun skal betale renter af det beløb, du trækker på kreditten – og ikke af det fulde lånebeløb. Vi kan altid hjælpe dig med at tage stilling til, om det er et lån eller en kassekredit, der giver bedst mening i din situation.

Se også

Hør om dine muligheder

Ønsker du at vide mere om dine lånemuligheder hos os, kan du udfylde nedenstående formular. Så kontakter vi dig telefonisk inden for to hverdage. Du er også velkommen til at ringe til os på 38 48 48 48 alle hverdage kl. 8-20 og i weekenden kl. 10-16.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.