Få overblik over din økonomi

Få overblik over hvor mange penge, du har til rådighed til hverdagens små og store udfordringer - kontakt din filial og hør mere om fordelene og få hjælp til at komme i gang.

Få overblik

  • Budgetberegner

    Prøv budgetberegneren og få et overblik over dine indtægter og udgifter.

  • Budgetskema

    Et budgetskema er en effektiv måde at få et godt overblik over din økonomi.

  • Rådighedsbeløb

    Det er hjørnestenen i enhver god og sund økonomi at vide, hvor mange penge du har til rådighed hver måned.

Få råd til alle de uforudsete ting i dit liv

Får overblik over en simpel måde at gøre din økonomi modstandsdygtig over for uforudsete udgifter.

Hver 3. dansker lægger ikke et budget

Vi har kigget ind i mange af fordelene, et budget kan føre med sig - og der er både penge og en sund økonomi at komme efter.

Hør om dine muligheder hos os

Ønsker du at vide mere om mulighederne hos os, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og i weekenden kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder, så hører du fra os inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.