Beregn, hvad det koster at låne til andelsbolig

Med vores låneberegner til andelsbolig kan du få et estimat på, hvad det koster dig at låne til en andelsbolig. Du kan også booke et møde med en af vores rådgivere og få hjælp og vejledning til dit andelsboligkøb.

Hvad koster det at låne til andelsbolig?

Står du med den helt perfekte andelsbolig på hånden? Så kan det være en god idé at få overblik over, hvad et andelsboliglån vil koste dig.

De udgifter, der er forbundet med et andelsboliglån, afhænger blandt andet af, hvor stort dit lånebeløb er, lånets løbetid samt dit valg af enten fast eller variabel rente. I beregneren kan du få et estimat på, hvad et andelsboliglån vil koste dig, alt efter om du vælger en løbetid på henholdsvis 10, 20 eller 30 år.

Prøv beregneren til andelsboliglån

Låneberegneren viser de vigtigste detaljer af an­dels­bo­lig­lå­net, og du kan se din månedlige ydelse. Vær opmærksom på, at låneberegneren ikke kan medregne alle faktorer, der har indflydelse på, hvad dit lån koster. Hvis du ønsker personlig rådgivning om dit andelsboliglån, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad koster et andelsboliglån?

Indtast dit lånebehov.

kr.
år

Vil du tale med os om dine muligheder?

Ønsker du et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Du kan ringe til os alle hverdage fra kl. 8-20 og komme til boligmøde i tidsrummet 10-16. Vi kan også ringe dig op - udfyld denne formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage.

Er du allerede kunde hos os? Så kan du nemt booke et møde her.

Hvor meget kan jeg låne til en andelsbolig?

Der er flere faktorer, der er med til at afgøre, hvor meget du kan låne til at købe andelsbolig for. Dine lånemuligheder afhænger blandt andet af, hvordan din økonomi ser ud, og hvor stor din opsparing er. Men dine lånemuligheder afhænger også af an­dels­bo­lig­for­e­nin­gens økonomi.

Desuden er det i dag et krav, at du selv kan finansiere 5 % af købsprisen. Den resterende del af købsprisen kan du finansiere gennem et Andelsboliglån til køb hos os.

Hvis du gerne vil have et præcist lånebeløb, kan du booke et møde med en rådgiver. Her kan vi sammen gennemgå dine muligheder for at optage et andelsboliglån.

Kontakt os og hør mere

Få et af markedets skarpeste andelsboliglån

Et andelsboliglån er en anden låntype, end et lån til en ejerbolig. Hvor en ejerbolig primært finansieres af et realkreditlån, vil et lån til en andelsbolig finansieres udelukkende ved hjælp af et banklån, der er øremærket til et andelsboligkøb.

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi et af markedets skarpeste andelsboliglån. Med vores andelsboliglån til køb får du et af Danmarks bedste lånetilbud til at finansiere køb af ny andelsbolig.

Hvis du i stedet ønsker at renovere din nuværende andelsbolig, tilbyder vi også et attraktivt andelsboliglån til forbedringer

Læs mere om andelsboliglån

Forbehold og forudsætninger i
”an­dels­bo­lig­be­reg­ne­ren”

Beregningens resultater i bankens ”an­dels­bo­lig­be­reg­ner” er vejledende og uden forpligtelse og ansvar for Arbejdernes Landsbank. Arbejdernes Landsbank tager forbehold for fejl og mangler i oplysninger og beregninger. Hvis du vil have en præcis beregning, skal du kontakte en af bankens filialer. Beregningen kan ikke opfattes som et konkret lånetilbud, ligesom Arbejdernes Landsbank ikke er forpligtet til at tilbyde lånet.

Den endelige vurdering af, hvor meget du kan låne, og hvilken rente og løbetid, du bliver tilbudt afhænger bl. a. af an­dels­bo­lig­for­e­nin­gens økonomi og belåningsgrad, friværdien i andelsboligen samt lånets størrelse. Herudover skal den konkrete andelsbolig og an­dels­bo­lig­for­e­ning godkendes til belåning af banken, og du skal leve op til bankens almindelige betingelser for kre­dit­vær­dig­hed. Det forudsættes, at banken kan opnå 1. prioritetspant i andelsboligen samt at der etableres helkun­de­for­hold.

Du betaler omkostninger ved optagelse af lånet, samt undervejs i lånets løbetid. Omkostningerne i beregningerne er alle anslåede og kan variere i lånets løbetid. De aktuelle priser på an­delspri­o­ri­tet­slån fremgår af Arbejdernes Landsbanks prisblad og renteoversigt.

Renten på bankens an­delspri­o­ri­tet­slån er variabel, og kan ændres i henhold til bankens almindelige for­ret­nings­be­tin­gel­ser, som kan findes her. Renten beregnes af restgælden og tilskrives hvert kvartal.

Vi skal efter Fi­nan­stil­sy­nets regler gøre opmærksom på, at Arbejdernes Landsbank ikke yder uvildig rådgivning, men kun oplyser om egne eller sam­ar­bejds­part­ners produkter.

Vær opmærksom på, at pr. 1. juli 2018, er der for finanssektoren indført en bekendtgørelse, som betyder, at det er et krav, at købere af en eksisterende andelsbolig fremover skal medbringe en egenudbetaling på 5% af købesummen samt 5% af den for­holds­mæs­si­ge andel af gælden i an­dels­bo­lig­for­e­nin­gen tillagt omkostninger forbundet med købet.

Der ligger følgende forudsætninger til grund for beregningen i ”an­dels­bo­lig­be­reg­ner”:

  • Renten er den samme i hele lånets løbetid (renten er variabel og kan ændres i henhold til bankens almindelige for­ret­nings­be­tin­gel­ser).
  • Ydelsen kan variere, hvis lånet udbetales i midten af en måned.
  • De angivne ydelser på lånet efter skat er 1. års gennemsnitlige månedlige ydelse.
  • Skatteprocent på 25,6% i hele lånets løbetid.
  • Der afdrages på lånet. Det er muligt at få op til 10 års indledende afdragsfrihed på et an­delspri­o­ri­tet­slån, hvis der er tilstrækkelig friværdi.

Spørg i en af vores filialer for yderligere information om dine muligheder.

 

 

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Er du kunde hos os og har brug for rådgivning, kan du nemt booke et møde her.

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.