Beregn, hvad det koster at låne til andelsbolig

I vores låneberegner til andelsbolig kan du få et estimat på, hvad det koster dig at låne til en andelsbolig. Prøv beregneren, eller book et møde med en af vores rådgivere, og få hjælp og vejledning til dit andelsboligkøb.

Hvad koster det at låne til andelsbolig?

Står du med den helt perfekte andelsbolig på hånden, eller ved du, hvor meget du ønsker at låne? Så kan det være en god idé at få overblik over, hvad dit andelsboliglån vil koste dig.

Første skridt er at få overblik over lånets udgifter. Med overblik over dine låneudgifter, kan du nemmere få budgettet til at hænge sammen under hele lånets løbetid. De udgifter, der er forbundet med et andelsboliglån, afhænger blandt andet af hvor stort dit lånebeløb er, lånets løbetid samt dit valg af enten fast eller variabel rente.

I beregneren kan du få et indblik i, hvad et andelsboliglån vil koste dig, alt efter om du vælger en løbetid på henholdsvis 10, 20 eller 30 år.

Prøv beregneren til andelsboliglån

Låneberegneren viser de vigtigste detaljer af an­dels­bo­lig­lå­net, og du kan se din månedlige ydelse. Vær opmærksom på, at låneberegneren ikke kan medregne alle faktorer, der har indflydelse på, hvad dit lån koster, men du kan få et estimat. Hvis du ønsker personlig rådgivning om dit andelsboliglån, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad koster et andelsboliglån?

Indtast dit lånebehov.

kr.
år

Hvor meget kan jeg låne til en andelsbolig?

Et godt udgangspunkt for din boligsøgning er, at få overblik over, hvor meget du kan få lov at låne til at købe andelsbolig for. Hvor meget du har mulighed for at låne, afhænger af hvordan din økonomi ser ud, og hvor stor en opsparing du har. Men dine lånemuligheder afhænger også af an­dels­bo­lig­for­e­nin­gens økonomi.

Derudover er det i dag et krav, at du kan finansiere 5 % af købsprisen gennem en egenbetaling, uanset om du låner til en ejerbolig eller en andelsbolig. Den resterende del af købsprisen kan du finansiere gennem et andelsboliglån hos os, det vi kalder et AL An­delspri­o­ri­tet­slån.

Jo mere du kan lægge i udbetaling, desto større et beløb har du som regel mulighed for at låne til en andelsbolig. Det er derfor en god idé at starte en opsparing i god tid, hvis du drømmer om at købe en andelsbolig.

Boligjagten bliver en smule nemmere, når du ved, hvad andelsboligen må koste. Når du ved, hvor meget du kan købe for, har du den bedste forudsætning for at indsnævre boligjagten, så den matcher din økonomi.

Hvis du gerne vil have et præcist lånebeløb, kan du booke et møde med en rådgiver. Her kan vi sammen gennemgå dine muligheder for at optage et andelsboliglån.

Få et af markedets skarpeste andelsboliglån

Et andelsboliglån er en anden låntype, end et lån til en ejerbolig. Hvor en ejerbolig primært finansieres af et realkreditlån, vil et lån til en andelsbolig finansieres udelukkende ved hjælp af et banklån, der er øremærket til et andelsboligkøb.

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi et af markedets bedste andelsboliglån. Med vores AL An­delspri­o­ri­tet­slån får du et af Danmarks bedste lånetilbud.

Et AL An­delspri­o­ri­tet­slån er ikke øremærket udelukkende til køb af andelsbolig. Lånet kan også finansiere renoveringer af din nuværende andelsbolig, eller andre ønsker til din bolig. Flek­si­bi­li­te­ten er en af de vigtigste fordele ved vores lånetilbud, fordi den giver dig mulighed tilpasse lånet til dine specifikke ønsker og behov.

Mere om økonomien i et andelsboliglån

Er en andelsbolig det rigtige valg for dig?

Et andelsboligkøb er en stor beslutning, og derfor er det også vigtigt, at du har overblik over alle relevante informationer, så du kan træffe det valg, der passer bedst til din økonomi.

Samtidig sparer du op i din bolig, når du er andelshaver, og det kan give dig økonomisk stabilitet og sikkerhed senere i livet.

En ejerbolig har andre økonomiske fordele, og du har andre lånemuligheder. Når du låner til en ejerbolig, kan du finansiere 80 % af købsprisen med et realkreditlån.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Vil du høre mere om dine fi­nan­si­e­rings­mu­lig­he­der? Udfyld kon­takt­for­mu­la­ren nederst på siden, så kontakter vi dig om dit boliglån.

En af vores rådgivere vil sammen med dig gennemgå dine lånemuligheder og finde frem til, hvilket boligkøb der passer bedst til dig og din økonomi.  

Forbehold og forudsætninger i
”an­dels­bo­lig­be­reg­ne­ren”

Beregningens resultater i bankens ”an­dels­bo­lig­be­reg­ner” er vejledende og uden forpligtelse og ansvar for Arbejdernes Landsbank. Arbejdernes Landsbank tager forbehold for fejl og mangler i oplysninger og beregninger. Hvis du vil have en præcis beregning, skal du kontakte en af bankens filialer. Beregningen kan ikke opfattes som et konkret lånetilbud, ligesom Arbejdernes Landsbank ikke er forpligtet til at tilbyde lånet.

Den endelige vurdering af, hvor meget du kan låne, og hvilken rente og løbetid, du bliver tilbudt afhænger bl. a. af an­dels­bo­lig­for­e­nin­gens økonomi og belåningsgrad, friværdien i andelsboligen samt lånets størrelse. Herudover skal den konkrete andelsbolig og an­dels­bo­lig­for­e­ning godkendes til belåning af banken, og du skal leve op til bankens almindelige betingelser for kre­dit­vær­dig­hed. Det forudsættes, at banken kan opnå 1. prioritetspant i andelsboligen samt at der etableres helkun­de­for­hold.

Du betaler omkostninger ved optagelse af lånet, samt undervejs i lånets løbetid. Omkostningerne i beregningerne er alle anslåede og kan variere i lånets løbetid. De aktuelle priser på an­delspri­o­ri­tet­slån fremgår af Arbejdernes Landsbanks prisblad og renteoversigt.

Renten på bankens an­delspri­o­ri­tet­slån er variabel, og kan ændres i henhold til bankens almindelige for­ret­nings­be­tin­gel­ser, som kan findes her. Renten beregnes af restgælden og tilskrives hvert kvartal.

Vi skal efter Fi­nan­stil­sy­nets regler gøre opmærksom på, at Arbejdernes Landsbank ikke yder uvildig rådgivning, men kun oplyser om egne eller sam­ar­bejds­part­ners produkter.

Vær opmærksom på, at pr. 1. juli 2018, er der for finanssektoren indført en bekendtgørelse, som betyder, at det er et krav, at købere af en eksisterende andelsbolig fremover skal medbringe en egenudbetaling på 5% af købesummen samt 5% af den for­holds­mæs­si­ge andel af gælden i an­dels­bo­lig­for­e­nin­gen tillagt omkostninger forbundet med købet.

Der ligger følgende forudsætninger til grund for beregningen i ”an­dels­bo­lig­be­reg­ner”:

  • Renten er den samme i hele lånets løbetid (renten er variabel og kan ændres i henhold til bankens almindelige for­ret­nings­be­tin­gel­ser).
  • Ydelsen kan variere, hvis lånet udbetales i midten af en måned.
  • De angivne ydelser på lånet efter skat er 1. års gennemsnitlige månedlige ydelse.
  • Skatteprocent på 25,6% i hele lånets løbetid.
  • Der afdrages på lånet. Det er muligt at få op til 10 års indledende afdragsfrihed på et an­delspri­o­ri­tet­slån, hvis der er tilstrækkelig friværdi.

Spørg i en af vores filialer for yderligere information om dine muligheder.

 

 

Læs mere om andelsboliglån

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.