Attraktivt billån

Tænker du på at købe ny bil, motorcykel eller campingvogn? Så begynder dit køb i banken. Sammen kan vi finde den billigste måde at få finansieret bilkøbet - via AL Finans, via et billån i Arbejdernes Landsbank (AL Billån) eller måske via et tillægslån i din bolig.

Familie går hånd i hånd. Attraktivt billån

Lån gennem AL Finans

Med et billån gennem AL Finans sikrer du dig en konkurrencedygtig pris, som du kan sammenligne med andre bilfinansieringsselskaber. Vælg mellem et lån med fast eller variabel rente.  Er du kunde i Arbejdernes Landsbank eller medlem af en fagforening under FH, kan du spare yderligere. 

Vil du tale med os om billån?

Vi ringer dig gerne op, hvis du vil høre mere om dine muligheder med et billån. Du skal blot udfylde formularen her, så bliver du kontaktet af en rådgiver inden for to dage.

Er du allerede kunde i Arbejdernes Landsbank?
Så kan du også skrive til din rådgiver i netbank for at høre mere om dine muligheder.

Bliv ringet op

Attraktivt lån til el- og plugin hybridbil

Overvejer du at købe en plugin hybrid- eller elbil, kan du få et billån med en attraktiv rente og lave etableringsgebyrer. Lånet tilbydes gennem AL Finans og gælder både til ny eller brugt plugin hybrid- eller elbil.

Minileasing med rabat hos Sixt

Har du brug for en bil i en kortere periode? Som kunde i Arbejdernes Landsbank får du rabat hos Sixt Mini-lease. Minileasing giver dig mulighed for at have bil uden dyre overraskelser. Din bindperiode er kort, og alt er inkluderet i prisen.

Se også

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.