Attraktivt billån

Tænker du på at købe ny bil, motorcykel eller campingvogn? Så begynder dit køb i banken. Sammen kan vi finde den billigste måde at få finansieret bilkøbet - via AL Finans, via et billån i Arbejdernes Landsbank (AL Billån) eller måske via et tillægslån i din bolig. Ring og hør om dine muligheder på telefon 38 48 48 48.

Familie går hånd i hånd. Attraktivt billån

Lån gennem AL Finans

Med et billån gennem AL Finans sikrer du dig en konkurrencedygtig pris, som du kan sammenligne med andre bilfinansieringsselskaber. Vælg mellem et lån med fast eller variabel rente.  Er du kunde i Arbejdernes Landsbank eller medlem af en fagforening under FH, kan du spare yderligere. 

Attraktivt lån til el- og plugin hybridbil

Overvejer du at købe en plugin hybrid- eller elbil, kan du få et billån med en attraktiv rente og lave etableringsgebyrer. Lånet tilbydes gennem AL Finans og gælder både til ny eller brugt plugin hybrid- eller elbil.

Minileasing med rabat hos Sixt

Har du brug for en bil i en kortere periode? Som kunde i Arbejdernes Landsbank får du rabat hos Sixt Mini-lease. Minileasing giver dig mulighed for at have bil uden dyre overraskelser. Din bindperiode er kort, og alt er inkluderet i prisen.

Se også