Beregn, hvad du kan spare ved energiforbedringer

Hvis du overvejer at energiforbedre dit hjem, så prøv energiberegneren. Her får du helt konkrete forslag til, hvilke forbedringer du kan lave i netop dit hjem - til gavn for både din bolig og din økonomi.

Beregn besparelse

I samarbejde medTotalkredit

6 fordele ved at energirenovere

Du kan opnå flere fordele ved at energirenovere din bolig, som kan være alt fra forbedring af dit indeklima eller omstilling til grøn energi til at få udskiftet oliefyret i kælderen til en mere energivenlig varmekilde.

  1. Typisk lavere varmeregning
  2. Sundere og mere behageligt indeklima
  3. Kan øge boligens værdi
  4. Mindre påvirket af stigende energipriser
  5. Kan forbedre boligens energimærke
  6. Lavere CO2-udledning

Du har mulighed for at finansiere en ener­gi­renove­ring af boligen med et Energilån, så du kan opnå de mange fordele.

Bestil et møde om lån til energiforbedringer

Vil du høre mere om dine muligheder med vores Energilån? Du kan ringe til os på: 38 48 48 00 og bestille et møde med en rådgiver.

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Du kan bestille et møde ved at ringe til os på: 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.