Lån til boligforbedringer

Nogle boligforbedringer kan på sigt give besparelser, mens andre kan give større glæde i boligen nu og her. Hos Arbejdernes Landsbank kan vi tilbyde et lån til dig, der ønsker at foretage energiforbedringer samt til dig, der drømmer om at renovere og forny din bolig.

Lån til energiforbedringer

Hvis du står overfor en renovering, tilbygning eller anden boligfornyelse kan det ofte betale sig at tænke ener­gi­for­bed­rin­ger ind allerede fra starten. Ofte kan drømmen om nye boligplaner forenes med ener­gi­for­bed­ren­de tiltag, der kan reducere forbruget i din bolig.  Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi et energilån, der kan finansiere ener­gi­for­bed­rin­ger i din bolig. 

Energilån

Ener­gi­for­bed­rin­ger i boligen er især relevant for dig, der bor i en ældre bolig. Her er ener­gi­for­bed­rin­ger ofte en god investering, der på sigt kan give store besparelser på ener­gi­for­bru­get. 

Der findes mange tiltag, der kan mindske forbruget, blandt de mest populære er blandt andet udskiftning til varmepumpe, bedre isolering og nye vinduer. 

Et energilån er et lån, der er øremærket ener­gibe­spa­ren­de forbedringer i din bolig. 

Med et energilån kan du optage op til 250.000 kr. til at finansiere ener­gi­renove­rin­ger i din bolig eller til at skifte til alternative energikilder. 

Få mere at vide om Energilån

Boliglån – lån til renovering

Står du over for en renovering af din eksisterende bolig, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder både boliglån til køb og modernisering af din bolig - uanset om det er hus, ejerlejlighed, andelsbolig eller fritidshus/sommerhus.

Få mere at vide om Boliglån

Læs også

Bestil et møde og hør mere om dine lånemuligheder

Du kan bestille et møde ved at ringe til os på: 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.