Med BoligKlar får du råd til det, du drømmer om

Drømmer du om flere (eller færre) naboer? Om et ekstra rum? Eller en ekstra hektar? Med BoligKlar får du personlig rådgivning, så du kan få råd til det, du drømmer om. Det gælder både, hvis du drømmer om at købe ejerbolig, andelsbolig og sommerhus.

Bliv klar til boligkøb allerede i morgen

I Arbejdernes Landsbank får du hurtigt svar på, om du kan realisere din boligdrøm. Ring og book et boligmøde med 1 times varsel på: 38 48 48 00. Allerede dagen efter mødet får du svar på, om du kan låne til din drømmebolig. Du kan ringe til os alle hverdage fra kl. 8-20 og komme til boligmøde i tidsrummet 10-16.
Ring på 38 48 48 00

Drømmer du om et ekstra rum?

Når familien vokser, vokser drømmen om et ekstra rum for det meste også. Med BoligKlar får du personlig og ansvarlig bo­li­g­rå­d­giv­ning, så du kan være sikker på, at det hele hænger sammen – også med et ekstra rum.

Book et boligmøde

Prøv vores boligberegnere

Hvad drømmer du om?

Med BoligKlar får du personlig rådgivning, så du kan få råd til det, du drømmer om.

Boligklar

Drømmer I om flere naboer?

I Arbejdernes Landsbank kan vi hjælpe jer med at realisere drømmen om et liv med liv omkring jer. Med BoligKlar får I specialiseret rådgivning i køb af lejlighed i byen – hvad enten I drømmer om at flytte i ejerlejlighed eller andelsbolig.

Hvis I har kig på en an­dels­lej­lig­hed, kan vi hjælpe jer hurtigt og trygt i mål. Vi har et stærkt hold af an­dels­bo­li­g­eks­per­ter og tilbyder et af markedets skarpeste andelsboliglån

Book et boligmøde

Haster det?

Vi rydder skrivebordet, når dit boligkøb kræver det. Ring og book et boligmøde på: 38 48 48 00. Du kan ringe til os alle hverdage fra kl. 8-20 og komme til boligmøde i tidsrummet 10-16.

Når du er til boligmøde hos os, får du klarhed over, hvad du har råd til at købe bolig for. Allerede dagen efter mødet får du svar på, om du kan låne til din drømmebolig.

Ring på 38 48 48 00

Få hjælp til den juridiske del af boligkøbet

Får du åndenød, når du skal forholde dig til den juridiske del af boligkøbet? Vores samarbejdspartner TestaViva hjælper dig trygt gennem den juridiske jungle.

Bliv klogere på boligkøb

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.