Boliglån til køb af ejerbolig

I Arbejdernes Landsbank tilbyder vi et af markedets skarpeste boliglån i forbindelse med køb af ejerbolig. Lånet har en lav, variabel rente og kan bruges til at finansiere køb af ejerbolig og sommerhus.

Et attraktivt boliglån til dig, der skal købe ejerbolig

Hvis du skal købe bolig og har brug for fuld finansiering (ud over re­al­kre­dit­lå­net, som maksimalt kan udgøre 80 % af boligens pris), så har du typisk brug for et boliglån fra banken til at finansiere de sidste 15 % af boligens pris. Det er i dag et krav, at du selv kan lægge en udbetaling på 5 % af købsprisen - uanset om du låner til et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus. Vores Boliglån til køb af ejerbolig har en lav, variabel rente og kan bruges til køb af ejerbolig og sommerhus.

Hos Arbejdernes Landsbank rådgiver vi dig grundigt gennem hele købsprocessen, når du skal købe ejerbolig. Samtidig tilbyder vi nogle af de mest kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge priser på boliglån, så du kan komme trygt i mål med dit boligkøb. 

Vil du tale med os om dine muligheder?

Ønsker du et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Du kan ringe til os alle hverdage fra kl. 8-20 og komme til boligmøde i tidsrummet 10-16.

Er du allerede kunde hos os? Så kan du nemt booke et møde her

Vi kan også ringe dig op - udfyld denne formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage.

.

Fakta om Boliglån til køb

  • Den variable årlige pålydende rente er 4,65 %.
  • Lånet kan bruges til køb af ejerbolig eller sommerhus.
  • Lånet har en lav, variabel rente og en maksimal løbetid på 20 år.
  • Lånet er ikke afdragsfrit.
Se lånets priser og vilkår

Låneeksempel

Her kan du se et eksempel på, hvad det koster at låne. Det er kun et eksempel. Kontakt os for en præcis beregning på, hvad vi kan tilbyde dig.

Låneeksempel ved udbetalt beløb på 500.000 kr.

Løbetid: 20 år
Lånets hovedstol: 519.425 kr. 
– heraf er 500.000 kr. til din rådighed og 19.425 kr. er omkostninger til etablering af lånet. 

Variabel pålydende årlig rente: 4,65 % 
Årlig debitorrente: 4,73 %

Månedlig ydelse: 3.323 kr.

Årlige omkostninger i procent (ÅOP): 5,2 %

Samlet til­ba­ge­be­ta­ling: 797.465 kr.  
Heraf udgør de samlede kre­di­tom­kost­nin­ger: 297.465 kr.
Eksempel pr. 24.5.2024

Bliv ringet op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op og høre mere om Boliglån til køb af ejerbolig.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.