Google Pay

Er du allerede kunde i Arbejdernes Landsbank, og har du en Android-telefon 5.0 eller nyere med NFC-chip, kan du nemt og hurtigt komme i gang med at bruge Google Pay.

Med Google Pay kan du betale med din Android-telefon og andre Android-enheder i alle butikker, der tager imod kontaktløs betaling – både i Danmark og i udlandet. Du kan også betale i netbutikker og apps, når du handler på nettet fra din Android-enhed.

For at bruge Google Pay skal du have et Visakort, Visa/dankort eller Mastercard fra Arbejdernes Landsbank og en Android-telefon 5.0 eller nyere med NFC-chip.

Hvordan betaler du med Google Pay?
Du betaler i butikker ved at låse din telefon op med kode eller fingeraftryk og holde den hen til be­ta­lings­ter­mi­na­len - ligesom du gør med dit kontaktløse betalingskort. Køber du for under 350 kr., kan du nøjes med kun at aktivere skærmen.

For at betale i apps og netbutikker i Google Chrome fra din telefon, tablet eller computer, skal du vælge Google Pay ved kassen og godkende transaktionen.

Er Google Pay sikkert?
Dine kor­top­lys­nin­ger bliver hverken gemt på din enhed eller på Googles servere - og bliver heller ikke delt med den butik, hvor du har handlet. I stedet for bruges et såkaldt token, som er et fiktivt kortnummer, til brug for betalingen. Det gør det både nemt og sikkert at betale med Google Pay.

Sådan kommer du i gang med Google Pay
Læser du dette fra din Android-telefon eller anden Android-enhed, som du vil installere Google Pay på, kan du gå direkte i gang med opsætningen via denne knap og ellers følger du blot nedenstående guide:

Sådan gør du
  1. Hent Google Pay appen i Google Play Store.
  2. Tryk på Betaling i menuen og vælg + Betalingsmetode.
  3. Scan forsiden af dit betalingskort eller indtast selv dine kortoplysninger. Du kan tilføje både Mastercard, Visakort og Visa-siden af Visa/dankort.
  4. Accepter brugervilkår og godkend tilknytningen af dit kort.
  5. Nu kan du nemt og sikkert betale med din Android-telefon, der hvor du plejer at betale kontaktløst med dit fysiske kort.

Se også