Garmin Pay

Garmin Pay er til dig, der foretrækker at betale med dit ur, når du er på farten. Med Garmin Pay behøver du ikke længere medbringe kort eller kontanter på løbeturen, hvis du fx vil svinge forbi bageren efter morgenbrød på vej hjem. Har du et af disse Garmin ure og et Visakort, Visa/Dankort eller Mastercard fra Arbejdernes Landsbank kan du nemt og hurtigt komme i gang.

Sådan betaler du med Garmin Pay

Du kan betale med dit Garmin ur i alle butikker, der tager imod kontaktløs betaling – uanset hvilket land du er i. Du betaler ved at aktivere skærmen på dit ur og holde uret hen til kortlæseren – ligesom et betalingskort. Det er ikke nødvendigt at indtaste kode, hver gang du skal betale. Du taster kun kode, når du tager uret på.

Er Garmin Pay sikkert?
Garmin Pay er meget sikker, fordi der ikke ligger kor­top­lys­nin­ger på uret, og der derfor ikke udveksles kor­top­lys­nin­ger mellem ur og terminal. Der er altså ikke et kortnummer, der kan aflures.

Kom godt i gang med Garmin Pay
For at bruge Garmin Pay skal du have et Visakort, Visa/dankort eller Mastercard fra Arbejdernes Landsbank, et af disse Garmin ure og en smartphone, hvorpå du har installeret Garmin Connect appen.

Læser du dette på din smartphone, som du vil installere Garmin Connect appen på, kan du hente appen direkte her:

Hent Garmin Connect i Google Play

Hent Garmin Connect i App Store

Sådan tilføjer du dit kort til Garmin Pay
  1. Download Garmin Connect appen i Google Play eller App Store og installer den på din smartphone.
  2. Opret dig som bruger i appen og følg vejledningen.
  3. Tilføj det betalingskort, du ønsker at bruge, når du betaler med Garmin Pay. Du kan tilføje både Visakort, Visa/dankort eller Mastercard.
  4. Accepter brugervilkår og bekræft aktiveringen af dit kort via den SMS, som du modtager.
  5. Nu kan du betale med dit Garmin ur alle de steder, hvor du plejer at betale kontaktløst med dit fysiske kort.

Se også