Minileasing af bil med rabat

Hvis du har brug for en bil i en kortere periode, kan minileasing være oplagt. Som kunde i Arbejdernes Landsbank får du rabat hos Sixt Mini-lease. Her er konceptet simpelt og fleksibelt. Din bindingsperiode er kort (1-12 mdr.), og du slipper for at tilkøbe ydelser som forsikring, service og ejerafgift – det er altid inkluderet i prisen.

10% rabat på nye og brugte biler

Som kunde i Arbejdernes Landsbank får du 10% rabat, når du minileaser hos Sixt Mini-lease. Rabatten bliver automatisk trukket fra din månedlige ydelse, og den gælder både nye og let brugte biler – i flere størrelser og prisklasser.

Hvad er Sixt Mini-lease?

Sixt Mini-lease giver dig mulighed for at have bil i en kortere periode - uden dyre overraskelser. Der er ingen udbetaling, og din bin­dings­pe­ri­o­de er kort. Desuden er din bil forsikret gennem den månedlige ydelse, der også dækker ejerafgift, service og vejhjælp.

Minileasing med rabat
Jeg ønskede et produkt, hvor alt var inkluderet. Med mini-lease fra Sixt kender jeg til min månedlige ydelse, og der er ingen overraskelser. Udbetaling, forsikring og ejerafgift skal jeg ikke tænke på."
Pernille / Hørsholm
2021 bød på det laveste bilsalg i 8 år

Du får også rabat på bilkøb

Som kunde i Arbejdernes Landsbank kan du også købe let brugte biler gennem Sixt – med rabat. Sixt matcher desuden den laveste forhandlerpris på en tilsvarende bil, så du er sikret en fair pris.