Et plus til dig med friværdi i din bolig

Læs alt om Plus lån hos Arbejdernes Landsbank.

Ingen afdrag i op til 30 år

F-kort+ og RenteMax+* er nye realkreditlån, som giver dig masser af fleksibilitet, hvis du har stor friværdi i din bolig – og en stærk økonomi.

Du kan låne op til 75 % af din boligs værdi. Og når din bolig er belånt med højst 60 %, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år i alt.

*RenteMax+ er midlertidigt lukket for nyudlån.

Større økonomisk fleksibilitet

Med et 30-årigt lån kan du blive boende i din nuværende bolig og leve livet, som det passer dig. Måske har du lyst til at nyde livet lidt mere i en periode, spare lidt flere penge op til din pension eller afdrage på dit lån og på den måde spare endnu mere op i boligen. Eller måske har du lyst at gøre noget helt andet, som er vigtigt for dig.

Den dag, lånet udløber, skal du betale hele restgælden tilbage, fx ved at optage et nyt lån eller ved at sælge boligen.

Vælg selv om og hvor meget du vil afdrage

Hvis du afdrager på dit lån, kan du skrue op og ned for afdragenes størrelse ved at ændre lånets løbetid.

Det kan du gøre hvert kvartal, uanset hvor meget du skylder på lånet.

Når du forkorter løbetiden, betaler du mere i afdrag, og når du forlænger løbetiden, betaler du mindre. Lånets løbetid er maksimalt 30 år i alt.

Når lånet er højst 60 % af din boligs værdi, kan du hvert kvartal vælge, om du vil eller ikke vil afdrage på lånet.

Hvis du ønsker den lavest mulige ydelse, kan du vælge afdragsfrihed i op til 30 år. Og hvis du – lige nu eller senere – vil afdrage, kan du også vælge det.

Det er helt op til dig.

Loft over renten

Renten er variabel på de nye lån og typisk lavere end renten på lån med fast rente. Vælger du RenteMax+, kan du få du loft over renten i en aftalt periode, typisk 5 eller 10 år ad gangen. Så ved du præcis, hvor meget renten højst kan stige, og du får mere tryghed i din boligøkonomi.

For at få lånene skal du opfylde bankens almindelig krav til kre­dit­god­ken­del­se.

Lånet kan kun tilbydes til ejerbolig, ikke til fritidsbolig (fx sommerhus). Kontakt din rådgiver og få mere at vide om dine muligheder med F-kort+ og RenteMax+.

Fakta om RenteMax+ og F-kort+
  • Op til 30 år uden afdrag
  • Stor fleksibilitet
  • Betal hele restgælden den dag, lånet udløber
  • RenteMax+: Renteloft i 5-10 år ad gangen.

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Læs også

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.