RenteMax+ og F-Kort+ er realkreditlån til dig med friværdi

F-Kort+ og RenteMax+ er realkreditlån, som giver dig masser af fleksibilitet, hvis du har stor friværdi i din bolig, og en stærk økonomi. Læs om de to plus-lån her.

Ingen afdrag i op til 30 år

Med RenteMax+ og F-Kort+ kan du låne op til 75 % af din boligs værdi. Og hvis du belåner din bolig med højst 60 %, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år i alt.

*RenteMax+ er midlertidigt lukket for nyudlån.

Større økonomisk fleksibilitet

Med et 30-årigt lån kan du blive boende i din nuværende bolig og leve livet, som det passer dig. Måske har du lyst til at nyde livet lidt mere i en periode, spare lidt flere penge op til din pension eller afdrage på dit lån og på den måde spare endnu mere op i boligen. Eller måske har du lyst at gøre noget helt andet, som er vigtigt for dig.

Den dag, lånet udløber, skal du betale hele restgælden tilbage, fx ved at optage et nyt lån eller ved at sælge boligen.

Vælg selv om og hvor meget du vil afdrage

Hvis du afdrager på dit lån, kan du skrue op og ned for afdragenes størrelse ved at ændre lånets løbetid.

Det kan du gøre hvert kvartal, uanset hvor meget du skylder på lånet.

Når du forkorter løbetiden, betaler du mere i afdrag, og når du forlænger løbetiden, betaler du mindre. Lånets løbetid er maksimalt 30 år i alt.

Når lånet er højst 60 % af din boligs værdi, kan du hvert kvartal vælge, om du vil eller ikke vil afdrage på lånet.

Hvis du ønsker den lavest mulige ydelse, kan du vælge afdragsfrihed i op til 30 år. Og hvis du – lige nu eller senere – vil afdrage, kan du også vælge det.

Det er helt op til dig.

Loft over renten

Renten er variabel på de nye lån og typisk lavere end renten på lån med fast rente. Vælger du RenteMax+, kan du få du loft over renten i en aftalt periode, typisk 5 eller 10 år ad gangen. Så ved du præcis, hvor meget renten højst kan stige, og du får mere tryghed i din boligøkonomi.

For at få lånene skal du opfylde bankens almindelig krav til kre­dit­god­ken­del­se.

Lånet kan kun tilbydes til ejerbolig, ikke til fritidsbolig (fx sommerhus). Kontakt din rådgiver og få mere at vide om dine muligheder med F-kort+ og RenteMax+.

Fakta om RenteMax+ og F-kort+
  • Op til 30 år uden afdrag
  • Stor fleksibilitet
  • Betal hele restgælden den dag, lånet udløber
  • RenteMax+: Renteloft i 5-10 år ad gangen.
Hør mere om dine muligheder

Læs også

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.