Fastrente+: Realkreditlån med fast rente og afdragsfrihed i 30 år

Nu kan du få et lån med fast rente og 30 års afdragsfrihed hos Totalkredit. Et lån til dig med friværdi i din bolig, som kan give dig større økonomisk fleksibilitet i din tredje alder.

Er Fastrente+ for mig?

Hvis du har tilstrækkelig friværdi i din bolig og ønsker mere end 10 år uden afdrag, så kan du få masser af fleksibilitet med Fastrente+ fra Totalkredit. Det giver dig bedre mulighed for at blive boende i din bolig i mange år endnu - og leve livet som det passer dig.

Du kan låne op til 75% af din ejerboligs værdi (ikke sommerhus), og når din gæld er højst 60%, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år. Når lånet udløber, skal du betale restgælden tilbage – fx ved at optage et nyt lån eller ved at sælge boligen.

Lånet kan kun tilbydes til ejerbolig, ikke til fritidsbolig (fx sommerhus).

Mere økonomisk frihed

Som noget særligt kan du fire gange om året ændre lånet, så det passer til dit liv her og nu.

Måske har du lyst til at nyde livet lidt mere i en periode, spare lidt flere penge op til din pension eller afdrage på dit lån og på den måde spare endnu mere op i din bolig? Eller måske har du lyst til at gøre noget helt andet, som er vigtigt for dig.

Her kan du beregne på dine muligheder med låntyperne Fastrente+, F-kort+ og RenteMax+

Beregn et lån med afdragsfrihed

Flere plusser til dig, som planlægger din pension og ønsker større økonomisk fleksibilitet

Få økonomisk råderum

De tre realkreditlån giver dig økonomisk råderum med stor fleksibilitet og op til 30 år uden afdrag. Du kan vælge et plus-lån med fast eller variabel rente.

Fastrente+

Med Fastrente+ får du mulighed for 30 års afdragsfrihed og tryghed ved at kende renten i hele lånets løbetid.

Rentemax+

Med Rentemax+ får du mulighed for 30 års afdragsfrihed og en variabel rente med et renteloft i en aftalt periode.

Bemærk: RenteMax+ er midlertidigt lukket for nyudlån.

F-kort+

Med F-kort+ får du mulighed for 30 års afdragsfrihed og en variabel rente, som typisk er lav og kan ændre sig hvert halve år.

Vælg selv om eller hvor meget du vil afdrage

Når lånet er højst 60% af din boligs værdi, kan du hvert kvartal vælge – mod et gebyr, om du vil afdrage på lånet eller hellere være fri.

Hvis du ønsker den lavest mulige ydelse, kan du vælge afdragsfrihed i op til 30 år. Men hvis du lige nu eller på et senere tidspunkt ønsker at afdrage, kan du også det. Det er helt op til dig.

Hvis du afdrager på dit lån, kan du løbende vælge, om du vil skrue op eller ned for afdragenes størrelse ved at ændre lånets løbetid – mod et gebyr.

Det skyldes, at løbetiden er med til at bestemme afdragenes størrelse. Når du forkorter løbetiden, bliver afdragene større, og hvis du forlænger løbetiden, bliver afdragene mindre.

Lånets samlede løbetid kan maksimalt være 30 år.

Vælg fast eller variabel rente

Når du optager lånet, kan du vælge mellem fast eller variabel rente – alt efter hvad der er vigtigst for dig.

Der er tre lånetyper at vælge imellem:

  • Med Fastrente+ får du den tryghed, at renten er låst fast i hele lånets løbetid.
  • Med RenteMax+ og (Bemærk: RenteMax+ er midlertidigt lukket for nyudlån.)
  • F-kort+ får du en rente, som typisk er lavere end lån med fast rente. Til gengæld kan renten falde eller stige hvert halve år. Vælger du RenteMax+, får du loft over renten i en aftalt periode, fx 5 år ad gangen. 

Er et plus-lån noget for dig?

Ja, hvis du ønsker mere end 10 års afdragsfrihed og har lån svarende til under 60% af din boligs værdi, og ikke ser nogen grund til at spare mere op i din bolig.

Et plus-lån er dog dyrere end andre realkreditlån - til gengæld får du tryghed for afdragsfrihed i op til 30 år. Du kommer til at betale mere i rente og bidrag, især fordi restgælden ikke bliver mindre, hvis du ikke afdrager på lånet.

Du betaler også et bidragstillæg i hele lånets løbetid. 

Fastrente+ er fx til dig der har få år til pension, og som måske gerne vil afdrage nu og her, men som nemt og trygt vil kunne vælge afdragsfrihed til, når de går på pension.

Kontakt din rådgiver og få mere at vide om dine muligheder med et plus-lån fra Totalkredit.

Læs også

Kontakt os og hør mere om Fastrente+

Ønsker du at få mere at vide om Fastrente+, kan du ringe til os på 38 48 48 48. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.