Mit hjem: Overblik over dine Totalkreditlån

Mit hjem: Overblik over dine Totalkreditlån

Sammen med Totalkredit tilbyder vi nu Mit Hjem, som er et helt nyt digitalt univers, som giver dig overblik over dine lån i Totalkredit og boligmarkedet omkring dit hjem.

Hvad kan du bruge Mit Hjem til?

Mit hjem er et digitalt univers, som du kan tilgå via menuen i din net- eller mobilbank. Her kan du nemt og enkelt: 

 • Få overblik over dine lån i Totalkredit
  Se grafikker og tal på dine Totalkreditlån - bl.a. din næste ydelse, løbetid og restgæld. Har du flere lån i din bolig, kan du også se en samlet oversigt for lånene boligen.

 • Følge med i dine KundeKroner
  Se hvad du får i rabat til næste termin, i år og til næste år. Du kan også læse mere om, hvordan og hvorfor du får KundeKroner.
 • Få mere at vide om lånetyper i Totalkredit
  Se mere om, hvad der kendetegner de forskellige lånetyper i Totalkredit og få indsigt i, hvilke muligheder du har.
 • Se boliger til salg
  Få overblik over, hvad der er til salg lige nu i det område, hvor du gerne vil bo. På Mit Hjem kan du se alle boliger, der er til salg i hele Danmark.

Se Mit Hjem i netbank og mobilbank

Log på din netbank eller mobilbank for at udforske det nye univers Mit Hjem. Du finder Mit Hjem under menupunktet 'Bolig'.

Der kommer endnu flere muligheder i Mit Hjem

Inden længe kommer der endnu flere muligheder i Mit Hjem​. Fx vil du snart kunne se et skøn af, hvor stor en friværdi du har i din bolig. Og du vil i det hele taget få adgang til en masse nyttig information om din bolig og det område, du bor i. Du får også mulighed for at få indsigt i, hvordan boligmarkedet ser ud i dine nabolag.

Har du spørgsmål til Mit Hjem?

Har du spørgsmål til informationerne i Mit Hjem universet, eller giver noget af det anledning til at kigge nærmere på dine muligheder, er du altid velkommen til at tage fat i din rådgiver.