Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, gode råd og meget mere værdi. Opdater eller afgiv dit samtykke til markedsføring nederst på siden.

Kun med dit samtykke til markedsføring kan vi give dig endnu mere værdi 

For at vi kan give dig endnu mere relevant og værdifuld information, nyheder og gode råd, har vi brug for, at du enten gentegner dit mar­keds­fø­rings­samtyk­ke eller afgiver det for første gang. Vi lover at passe godt på det og behandle det med den allerstørste respekt og omhu – præcis som vi gør hver eneste dag med dine penge og dine andre aktiver. Med dit samtykke har vi nemlig kun én ting for øje: At give DIG endnu mere værdi som kunde i Arbejdernes Landsbank.

Samtykket giver os nemlig mulighed for at kontakte dig via beskeder i net-og mobilbank, e-mail, sms, e-Boks og telefon (er du ikke kunde hos os, vil dit samtykke alene gælde e-mail) – med invitationer til lokale arrangementer og oplevelser, og med relevante nyheder og gode råd fra Arbejdernes Landsbank og vores 6 tætte sam­ar­bejds­part­ne­re om lån, bud­get­plan­læg­ning, bo­lig­fi­nan­si­e­ring, nye for­sik­rings­mu­lig­he­der og mange andre temaer. Og vi informerer naturligvis også, når vi kommer med nye services og tilbud til dig. Med dit samtykke må vi også orientere dig og spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke i forhold til nye kontaktformer og sam­ar­bejds­part­ne­re. På den måde gør vi det endnu mere fordelagtigt og værdifuldt for dig at være kunde hos os. 

Dit samtykke gør det samtidig muligt for os at komme lidt tættere på dig og dine individuelle behov som bankkunde – så vores råd kan blive endnu mere relevante for netop dig. Det vil vi med tiden blandt andet gøre ved at give dig mulighed for at tilvælge og fravælge forskellige informationer og services, ligesom vi i fremtiden vil søsætte en række kundefokus-initiativer i tråd med vores ambition om at opbygge den mest ansvarsfulde og personlige relation til dig som kunde. 

Skulle du nogensinde fortryde, at du har givet os dit samtykke til markedsføring, så bare rolig – du kan nemlig til enhver tid trække det tilbage via info@al-bank.dk.  

Derfor håber vi meget på, at du kan se fordelene i at give os dit samtykke – så vi sammen kan skabe endnu mere værdi for dig som kunde i Arbejdernes Landsbank. I dag og i fremtiden. 

Du kan læse mere om bankens behandling af dine per­so­nop­lys­nin­ger

Læs mere om bankens behandling af dine personoplysninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Opdater eller afgiv dit samtykke til markedsføring ved at udfylde formularen her.