Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, gode råd og meget mere værdi. Opdater eller afgiv dit samtykke til markedsføring nederst på siden.

Sådan får du værdifuld viden fra os

Når du er kunde hos os, vil vi gerne give dig besked, når der er informationer og nyheder, som er relevante for dig og din økonomi.

Med dit samtykke til markedsføring kan vi informere dig om det, vi mener er værdifuldt for dig – herunder nye økonomiske muligheder og gode råd til din økonomi.

Når du giver os dit samtykke til markedsføring, må Arbejdernes Landsbank kontakte dig med nyheder, muligheder og ydelser inden for banken, realkredit, pension, forsikringer, investeringer, konkurrencer og arrangementer fra banken og fra vores sam­ar­bejds­part­ne­re.

Samtykket omfatter elektroniske beskeder, beskeder via bankens digitale kanaler og telefonopkald.

Med dit samtykke må vi også orientere dig og spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke i forhold til nye kontaktformer og nye sam­ar­bejds­part­ne­re.

Arbejdernes Landsbank må benytte data om dig (for eksempel kontaktdata, boligform, pensionsbehov, in­ve­ste­rings­præ­fe­ren­cer og in­ter­es­se­om­rå­der) og din brug af bankens ydelser til markedsføring og information, der er tilpasset din profil og dine behov.

Du kan læse mere om bankens behandling af dine per­so­nop­lys­nin­ger.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke i mobil- og netbanken eller ved at kontakte os via info@al-bank.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Opdater eller afgiv dit samtykke til markedsføring ved at udfylde formularen her.