Sponsorater

Her kan du se, hvem vi sponserer, og hvordan du kan søge et sponsorat hos os.

Hovedpartner for AaB

AaB er en traditionsrig topklub i dansk fodbold, der ligesom Arbejdernes Landsbank sætter værdier som fællesskab, troværdighed og professionalisme i højsædet.

Koncernpartner i AGF

AGF er en klub, der både har ambitioner i Superligaen og gør en stor indsats for ung­doms­fod­bol­den i Østjylland. Det er vi som koncernpartner stolte af at være en del af.

Business partner for Brøndby IF

Vi har været sponsor i Brøndby IF siden 2014. Først som sponsor med navn og logo på ryggen af trøjen - og fra 2017 til 2021 som hovedpartner for klubben, hvor vi var på brystet af Brøndbytrøjen.

Hovedsponsor for FC Midtjylland

Vi fortsætter samarbejdet med FC Midtjylland, hvor vi siden den 1. juli 2022 har delt sponsoratet med Vestjysk Bank. Det er et samarbejde, vi har rigtig store forventninger til.

Toppartner i FC Nordsjælland

Som Toppartner er vi en aktiv del af det arbejde, som klubben yder på den professionelle bane, i udviklingen af unge fodboldtalenter og for de loyale fans, der følger klubbens kampe på grønsværen.

Hovedsponsor for Vejle Boldklub

Med sponsoratet er vi en aktiv medspiller i en af Danmarks store traditionsrige klubber, forankret i en rigtig fodboldby med stærk opbakning fra hele Tre­kants­om­rå­det og fra store dele af Fodbold-Danmark.

Frederiksbergmuseerne

Som hovedsponsor ønsker vi at støtte op om de mange engagerende og kulturelle aktiviteter, som Fre­de­riks­berg­mu­se­er­ne står bag på de fem forskellige museer og kultursteder.

Bag for en Sag

Vi bakker op om det landsdækkende projekt ”Bag for en Sag”, hvor skoler, daginstitutioner og virksomheder bager og sælger bagværk til fordel for Legeheltene.