Toppartner i FC Nordsjælland

Vi har været Toppartner i FC Nordsjælland siden 2011. Som Toppartner er vi en aktiv del af det arbejde, som klubben yder på den professionelle bane, i udviklingen af unge fodboldtalenter og for de loyale fans, der følger klubbens kampe på grønsværen.

Fokus på udvikling af nye talenter

Siden sommeren 2018 har vi også været partner for FCN's kvindelige elitehold og U/18-holdet. Vi er stolte over at være med til at løfte forholdene for kvin­de­fod­bol­den, og vi er meget imponerede over den ambitiøse tilgang til kvindefodbold i FC Nordsjælland.

FC Nordsjællands store engagement i udviklingen af nye talenter er et område, som banken følger tæt. Som hovedkraften bag de mange lokale fodboldklubber i ”Fodbold Samarbejde Nordsjælland” gør FC Nordsjælland et stort arbejde for at engagere unge spillere i området. Her bidrager vi bl.a. med den årlige fod­bold­t­ur­ne­ring AL-Bank Cup.

FC Nordsjællands fokus på at udvikle nye talenter gælder ikke kun i Danmark. Klubben har også en fodboldskole i Ghana, Right to Dream Academy, hvor klubben uddanner og udvikler unge lokale talenter. Nogle bliver professionelle, andre gør ikke. Men de har alle retten til at drømme, og de får alle en mulighed – og en uddannelse. Tankerne er i god tråd med bankens øvrige sponsorater og aktiviteter, hvor vi har særligt fokus på unge og uddannelse – og dét at give unge en mulighed.