Businesspartner for Brøndby IF

Vi har været sponsor i Brøndby IF siden 2014 – først som sponsor med navn og logo på ryggen af trøjen. Og siden 2017 som hovedpartner for klubben, hvor vi kom om på brystet af Brøndbytrøjen.

Den 1. januar 2021 stoppede vi som hovedpartner og trøjesponsor, men fortsætter i et andet sponsorat, ligesom vi fortsat vil være meget engagerede i fanmiljøet i og omkring Brøndby IF, fx som hovedpartner hos 3point.dk og BrøndbyLyd. Vi er helt overbeviste om, at den sam­ar­bejds­mo­del vil sikre, at vi fortsat er godt positioneret og opretholder vores gode samarbejde med Brøndby IF og de forskellige netværk rundt om klubben. I dag tæller samarbejdet også et sponsorat af Brøndby eSport, og derudover er vi en fast del af den meget velbesøgte ”Fanzone” ved Brøndby Stadion.

Ved at forene vores mange års sponso­rer­fa­ring med Brøndby IF’s stærke brand har vi et godt afsæt for at aktivere sponsoratet til glæde for de mange fans og tilhængere over hele landet.

Hvorfor er vi sponsor i Brøndby?

Et sponsorat i Brøndby IF - et af Danmarks største og mest populære sportsbrands - giver stor opmærksomhed, og det gavner vores forretning som bank. Men det handler ikke kun om forretning. Det handler også om værdier. I Brøndby IF bygger fodbold på mange af de sunde værdier, som Arbejdernes Landsbank også bygger på. Derfor er vi sponsor for Brøndby IF.