Business partner for Brøndby IF

Vi har været sponsor i Brøndby IF siden 2014. Først som sponsor med navn og logo på ryggen af trøjen - og fra 2017 til 2021 som hovedpartner for klubben, hvor vi var på brystet af Brøndbytrøjen.

En aktiv sponsor

Vi er stadig en aktiv sponsor i Brøndby IF i et business partner sponsorat, ligesom vi fortsat er meget engagerede i fanmiljøet i og omkring klubben, fx som hovedpartner hos 3point.dk og BrøndbyLyd. Siden 1. juli 2017 har vi også været sponsor for kvin­de­fod­bol­den i Brøndby IF, og det er vi fortsat.

Vi er overbeviste om, at den sam­ar­bejds­mo­del vil sikre, at vi fortsat er godt positioneret og opretholder vores gode samarbejde med Brøndby IF og de forskellige netværk rundt om klubben. I dag tæller samarbejdet også et sponsorat af Brøndby eSport, og derudover er vi en fast del af den meget velbesøgte ”Fanzone” ved Brøndby Stadion.

Ved at forene vores mange års sponso­rer­fa­ring med Brøndby IF’s stærke brand har vi et godt afsæt for at aktivere sponsoratet til glæde for de mange fans og tilhængere over hele landet.

Derfor er vi sponsor i Brøndby

Et sponsorat i Brøndby IF - et af Danmarks største og mest populære sportsbrands - giver stor opmærksomhed, og det gavner vores forretning som bank. Men det handler ikke kun om forretning. Det handler også om værdier. I Brøndby IF bygger fodbold på mange af de sunde værdier, som Arbejdernes Landsbank også bygger på. Derfor er vi sponsor for Brøndby IF.