Bag for en Sag

Vi bakker op om det landsdækkende projekt ”Bag for en Sag”, hvor skoler, daginstitutioner og virksomheder bager og sælger bagværk til fordel for Legeheltene, der drives af Børneulykkefonden. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for indlagte og udsatte børn.

Ambition om at være en social ansvarlig bank

Med sponsoratet ønsker vi at understøtte bankes strategi og ambition om at være en social ansvarlig bank. Derudover ønsker vi at give børn og unge en bedre forståelse for penge. Herunder budgetlægning ifm. indkøb og salg af bagværket. Og endeligt kan børnene se, hvad de har tjent og bidraget med til Legeheltene. Dette understøtter vi bl.a. ved udarbejdelse af budgetark til de yngste børn.

Download som PDF

Download som Excel

Medarbejdere i Arbejdernes Landsbank vil også bage

Den 3. oktober som er den officielle Bag for en Sag dag vil Arbejdernes Landsbank også bidrage til projektet ved at opfordre medarbejdere i banken til at bage til sine kollegaer.

Sunde pengevaner varer hele livet

Forskning peger på at, børn allerede i en tidlig alder former deres økonomiske vaner. Derfor har vi udviklet appen Young Money, hvor børn kan lære om penges betydning ved at have deres lommepenge og opsparing samlet ét sted. Appen kan anvendes af alle vores kunder, der er fyldt 7 år sammen med deres forældre. Som forældre kan du altid følge dit barns forbrug.

Læs mere her

Læs om vores andre sponsorater