Vejle Boldklub

Vejle Boldklub

Hovedsponsor for Vejle Boldklub

Sammen med vores datterselskab AL Finans er vi fælles hovedsponsor for Vejle Boldklub siden sommeren 2018. I slutningen af 2020 forlængede vi aftalen med 3 år, så den nu løber frem til sommeren 2024. Med sponsoratet ser vi frem til at blive en aktiv medspiller i en af Danmarks store traditionsrige klubber, forankret i en rigtig fodboldby – med stærk opbakning fra hele Trekantsområdet og fra store dele af Fodbold-Danmark.

Vi ser et stærkt værdimatch med klubben og er stolte over at støtte en så historisk og traditionsrig klub, som Vejle Boldklub er. Med samarbejdet ser vi frem til at blive en del af det stærke lokale netværk og den passionerede fanskare, der er rundt om klubben. Vi er allerede aktive i flere klubber i Superligaen og har en god erfaring med at aktivere vores sponsorater sammen med fansene af de klubber, vi er tilstede i, og det glæder vi os til at gøre sammen med fansene.

Sammen med AL Finans og Vejle Boldklub er vi en stærkt trekløver, og vi er sikre på, at samarbejdet vil skabe værdi for alle parter – og ikke mindst for de mange fans af klubben.