Hovedsponsor for Vejle Boldklub

Siden 2018 har vi været hovedsponsor for Vejle Boldklub og fra 1. januar 2024 har vi delt sponsoratet med Vestjysk Bank. Aftalen løber frem til 1. januar 2028. Vestjysk Bank er en del af Arbejdernes Landsbank Koncernen. Vi samarbejder på en lang række områder, og derfor ser vi også værdi i at dele sponsoratet med Vestjysk Bank, da det vil give os et stærkere afsæt for lokalt samarbejde og aktivering.

Et stærkt værdimatch med klubben

Med sponsoratet er vi en aktiv med spiller i en af Danmarks store traditionsrige klubber, forankret i en rigtig fodboldby med stærk opbakning fra hele Tre­kants­om­rå­det og fra store dele af Fodbold-Danmark.

Vi ser et stærkt værdimatch med klubben og er stolte over at støtte en så historisk og traditionsrig klub som Vejle Boldklub. Samarbejdet med klubben betyder, at kan være en del af det stærke lokale netværk og kan bakke op om klubben og dens passionerede fanskare.

Samarbejdet med Vestjysk Bank og Vejle Boldklub er vi et stærkt trekløver, og vi er sikre på, at samarbejdet vil skabe værdi for alle parter – og ikke mindst for de mange fans af klubben.