FC Midtjylland

FC Midtjylland

Arbejdernes Landsbank og FC Midtjylland har indgået en historisk stor aftale, der gør Arbejdernes Landsbank til hovedsponsor for det ambitiøse førerhold i 3F Superligaen fra sommeren 2020 og fire sæsoner frem.

Mens Danmark og hele verden befinder sig i en vanskelig situation, kan Arbejdernes Landsbank og FC Midtjylland offentliggøre en aftale om et hovedsponsorat, der er fyldt med optimisme og ambitioner. Aftalen træder i kraft i sommeren 2020 og løber i første omgang fire år frem. Det er en aftale, der er baseret på gensidige værdier og en klar ambition om at gøre en forskel og skabe oplevelser for de mange fans, følgere og virksomheder, der er en del af FC Midtjylland.

Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland, fortæller: 

- Det er en meget, meget stor dag for FC Midtjylland. Ikke blot har vi indgået en historisk stor aftale med Arbejdernes Landsbank, vi har også fået en meget stærk samarbejdspartner på holdet. Arbejdernes Landsbank er funderet i stærke værdier, de repræsenterer en stærk kultur og er 11. år i træk blev kåret til danskernes foretrukne bank – det er en bank, der gør tingene ordentligt og beviser gang på gang, at man ikke behøver at være de største, for at være de bedste. Derfor giver denne aftale i den grad optimisme i en udfordrende tid og på den lidt længere bane også optimisme i forhold til at indfri vores store sportslige ambitioner.

Hos Arbejdernes Landsbank er der ligeledes stor glæde over det forestående samarbejde. Branding- & kommunikationsdirektør Peter Froulund udtaler:

- Vi føler, at vi har rigtig meget til fælles med FC Midtjylland. Klubben har modet til at tænke og agere innovativt, og samtidig er det en familieklub, hvor man tænker i hele mennesker. Vi ser en klub med en klar strategi og viljen til at arbejde hårdt. Sådan skaber man succes. Det ved vi fra os selv, og derfor er det også nemt for os at se Arbejdernes Landsbank som en del af det stærke fællesskab i Midtjylland – både med den dedikerede fanbase og det stærke erhvervsliv.

- Når det er sagt, så glæder vi os bare til at komme i gang – vi vil bidrage til, at det bliver endnu sjovere at være en del af FC Midtjylland.