FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hovedsponsor for FC Midtjylland

Arbejdernes Landsbank og FC Midtjylland har indgået en aftale om et hovedsponsorat, der er fyldt med optimisme og ambitioner. Aftalen trådte i kraft i sommeren 2020 og løber fire år frem. Det er en aftale, der er baseret på gensidige værdier og en klar ambition om at gøre en forskel og skabe oplevelser for de mange fans, følgere og virksomheder, der er en del af FC Midtjylland.

Vi føler, at vi har rigtig meget til fælles med FC Midtjylland. Klubben har modet til at tænke og agere innovativt, og samtidig er det en klub, hvor man tænker i hele mennesker.
Vi ser desuden FC Midtjylland som en klub med en klar strategi og viljen til at arbejde hårdt. Sådan skaber man succes. Det ved vi fra os selv, og derfor er det også nemt for os at se Arbejdernes Landsbank som en del af det stærke fællesskab i Midtjylland – både med den dedikerede fanbase og det stærke erhvervsliv.

Via vores nye fremtidige sponsorsamarbejde med FC Midtjylland ser vi frem til at blive mere synlige i det midtjyske og komme endnu tættere på borgere og fans i området.