AGF

AGF

Koncernpartner i AGF

Arbejdernes Landsbank har været koncernpartner i AGF siden 2014 og er gennem partnerskabet en meget aktiv og synlig medspiller i Superligaklubben. AGF er et stærkt brand med masser af muligheder for at aktivere sponsoratet, og det giver os en god mulighed for at engagere os endnu mere lokalt og øge vores kendskabsgrad i Aarhus og hele det østjyske område.

Vi sætter stor pris på samarbejdet, fordi vi bl.a. oplever et stærkt, lokalt fællesskab omkring AGF, hvor alle, bredden såvel som eliten, er meget engagerede og passionerede omkring klubben. Samtidig er både den regionale og nationale eksponering af klubben stor og favner bredt. Det er en klub, der både har ambitioner i Superligaen og gør en stor indsats for ungdomsfodbolden i Østjylland. Det er vi som koncernpartner stolte af at være en del af.

Vi vil gerne støtte positive initiativer, der kan bringe flere mennesker ud på de danske fodboldstadions, og derfor var vi i sommeren 2017 med til at lancere et helt nyt initiativ, en såkaldt AL Bank Fanzone foran Ceres Park, hvor publikum kan varme op til kampen i nye rammer. I fanzonen er der forskellige boder med streetfood, øl, hjemmelavet is, kaffevogne og meget andet. Samtidig er der underholdning, spillerinterviews, konkurrencer og merchandiseboder. Alt sammen for at skabe en bedre stemning inden AGFs hjemmekampe.