Koncernpartner i AGF

Vi har været koncernpartner i AGF siden 2014 og er i dag en aktiv og synlig medspiller i Superligaklubben.

Vi sætter stor pris på samarbejdet, fordi vi oplever et stærkt fællesskab omkring AGF, hvor alle - bredden såvel som eliten - er meget engagerede og passionerede. Både den regionale og nationale eksponering af klubben er stor og favner bredt. Det er en klub, der både har ambitioner i Superligaen og gør en stor indsats for ung­doms­fod­bol­den i Østjylland. Det er vi som koncernpartner stolte af at være en del af.

AL Bank Fanzone

I 2017 var vi med til at lancere et helt nyt initiativ, en såkaldt AL Bank Fanzone foran Ceres Park, hvor publikum kan varme op til kampen i hyggelige rammer. I fanzonen er der boder med streetfood, øl, hjemmelavet is, kaffevogne og meget andet. Samtidig er der underholdning, spil­lerin­ter­views, konkurrencer og mer­chan­di­se­bo­der. Alt sammen for at samle fans og skabe en god stemning inden AGF's hjemmekampe.

Vi bakker op om pige- og kvin­de­fod­bol­den

Senest er vi blevet hovedsponsor for AGF kvindefodbold. Aftalen trådte i kraft den 1. juli 2020 og løber foreløbigt i 3 år. Det er ikke nyt, at vi bakker op om pige- og kvin­de­fod­bol­den. Siden 2017 har vi været sponsor for det danske kvin­delands­hold. Nu vil også gerne vil være med til at løfte og understøtte den gode udvikling, der sker i pige- og kvin­de­fod­bol­den i Aarhus.