AGF

AGF

Koncernpartner i AGF

Vi har været koncernpartner i AGF siden 2014 og er i dag en aktiv og synlig medspiller i Superligaklubben.

Vi sætter stor pris på samarbejdet, fordi vi oplever et stærkt fællesskab omkring AGF, hvor alle - bredden såvel som eliten - er meget engagerede og passionerede. Både den regionale og nationale eksponering af klubben er stor og favner bredt. Det er en klub, der både har ambitioner i Superligaen og gør en stor indsats for ungdomsfodbolden i Østjylland. Det er vi som koncernpartner stolte af at være en del af.

AL Bank Fanzone

I 2017 var vi med til at lancere et helt nyt initiativ, en såkaldt AL Bank Fanzone foran Ceres Park, hvor publikum kan varme op til kampen i hyggelige rammer. I fanzonen er der boder med streetfood, øl, hjemmelavet is, kaffevogne og meget andet. Samtidig er der underholdning, spillerinterviews, konkurrencer og merchandiseboder. Alt sammen for at samle fans og skabe en god stemning inden AGF's hjemmekampe.

Vi bakker op om pige- og kvindefodbolden

Senest er vi blevet hovedsponsor for AGF kvindefodbold. Aftalen trådte i kraft den 1. juli 2020 og løber foreløbigt i 3 år. Det er ikke nyt, at vi bakker op om pige- og kvindefodbolden. Siden 2017 har vi været sponsor for det danske kvindelandshold. Nu vil også gerne vil være med til at løfte og understøtte den gode udvikling, der sker i pige- og kvindefodbolden i Aarhus.