Hver 6. dansker mangler overblik over deres økonomi

Mere end hver 4. dansker har inden for det seneste år oplevet mindst én gang at bruge flere penge, end der var til rådighed på kontoen. Og mange ville ønske, de havde bedre overblik over forbruget. Det viser undersøgelse af Epinion for Arbejdernes Landsbank.

Ny digital løsning gør det nemt for alle danskere at få overblik på få minutter

Næsten hver 3. dansker lægger ikke budget, og de fleste danskere mener selv, at de har styr på deres økonomi uden at lægge budget. Vi ved af erfaring, at risikoen for at bruge flere penge, end du har, kan stige, i takt med at du mister overblikket over din pengepung. Det er hjørnestenen i enhver god og sund økonomi at vide, hvor mange penge du har at gøre godt med om måneden. Og at du løbende sætter penge til side til dine udgifter, også de uforudsete af slagsen. Her er budgettet afgørende for at sikre overblikket, siger Brian Friis Helmer.

Om undersøgelsen: Foretaget af Epinion i maj 2019 for Arbejdernes Landsbank Foretaget som en spør­ge­ske­maun­der­sø­gel­se blandt 1.000 danskere i alderen + 18 år.

Nu behøver du ikke længere finde en masse papirer frem og logge på bl.a. netbank og e-boks.dk for at kunne lave et budget og beregne dit rådighedsbeløb. Vi har udviklet en digital løsning, der gør det nemt, sikkert og gratis for alle danskere at beregne deres rådighedsbeløb. På den måde håber vi på, at vi kan bidrage til, at endnu flere danskere får overblik over deres økonomi.
Brian Friis Helmer, Privatøkonom i Arbejdernes Landsbank

Få rådgivning om budget

Ønsker du at få bedre overblik over din økonomi, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og i weekenden kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder, så hører du fra os inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Se også