Familie

I dag findes der ikke færre end 37 forskellige former for familier, ifølge Danmarks Statistik. Den mest almindelige familie i Danmark er parfamilien med to voksne og minimum et barn, altså kernefamilien. Men der findes også et hav af andre familietyper, f.eks. enlige, der bor sammen med et eller flere børn. Uanset hvilken familietype din familie er, spiller økonomien en vigtig rolle for familiens trivsel.

Når I flytter sammen

Flytter du sammen med din udkårne, kan det få stor indflydelse på din økonomi – især hvis I kommer i en situation, hvor I skal købe en bolig sammen, så tag os med på råd allerede inden I begynder at kigge efter den nye bolig.

I Arbejdernes Landsbank hjælper vi gerne med at beregne, om der er råd til den bolig, du og din familie drømmer om - vel at mærke samtidig med at der også er plads i budgettet til mad, transport, fri­tidsak­ti­vi­te­ter mv. Vi hjælper også gerne med råd og vejledning til, hvordan I har mulighed for at finansiere et køb. Vi har meget fordelagtige boliglån til både ejerboliger og andelsboliger.

Når I skal giftes

Kvinder er ifølge Danmarks Statistik i gennemsnit 32 år, når de bliver gift første gang, mens mænd er 34,5 år. Mange bliver dog gift i en yngre alder. Hvad skal I være opmærksomme på, når I skal giftes?

Når to bliver til tre

Er der en fa­mi­lie­for­ø­gel­se på vej, så tag gerne os med på råd. Er du og/eller din samlever studerende, kan du også få gode råd i artiklen Studie og baby - kan det hænge sammen økonomisk?

Kontakt os