Børneopsparing

Opret en opsparingskonto til dit barn eller barnebarn. Med en AL Børneopsparing har du mulighed for at give dine børn, børnebørn eller oldebørn en god økonomisk start på deres voksenliv.

Hvad er en børneopsparing?

En børneopsparing kan være en hjælpende hånd, der gør det muligt for den unge at rejse, tage et kørekort, betale indskud til sin første bolig eller give et større økonomisk råderum under studietiden.

Læs hvordan du opretter en børneopsparing, hvor meget du må indbetale årligt, og hvor længe du kan spare op.

Vil du oprette en børneopsparing?

Værd at vide om børneopsparingInvestering af børneopsparingen

Mange forældre og bedsteforældre vælger at oprette en børneopsparing tidligt i barnets liv, der kan vokse sig større i takt med, at barnet bliver ældre.

Men i dag vil du ikke nødvendigvis opleve de helt samme fordele ved en opsparing, som du tidligere kunne. Det skyldes en kombination af en lav rente og inflation.

Men bør­ne­op­spa­rin­gen vil naturligvis vokse i takt med, at du indbetaler penge til kontoen. Men den vil ikke opnå et betydeligt renteafkast..

Derfor vælger mange at investere bør­ne­op­spa­rin­gen.

Hos Arbejdernes Landsbank hjælper vi dig gerne i gang med en investering. Vi har flere muligheder for at investere, og du behøver ikke at være in­ve­ste­rings­eks­pert for at komme i gang.

Kom godt fra start med din investering

En god start til dit barn

  • Young Money konto for 7-17 årige

    Young Money kontoen er en løn- og NemKonto, der kan bruges til lommepenge, løn og pengegaver. Kontoen kan oprettes til børn mellem 7 og 17 år.

  • 4 grunde til at sætte liv i din opsparing

    Få overblik over de vigtigste grunde til at komme i gang med at investere.

  • Skab sunde pengevaner med Young Money

    Young Money appen hjælper dit barn med at holde styr på sine penge og giver en større forståelse for, hvad pengene er værd.

Se også