Budgetkonto til unge

Med en gratis AL Budgetkonto kan du have en konto, hvorfra alle dine faste udgifter bliver betalt. Det giver dig et godt overblik og mulighed for at fordele dine udgifter jævnt hen over året. Her får du mere at vide om fordelene ved en budgetkonto.

Hvad er fordelene ved en budgetkonto?

En budgetkonto er en konto, hvorfra du kan betale alle dine faste udgifter. Du styrer selv din budgetkonto og sørger selv for, at der hver måned er penge nok til at dække dine aktuelle udgifter.

Det kan være en fordel at overføre et fast, månedligt beløb til din budgetkonto. På den måde fordeler du dine udgifter jævnt hen over året - også selvom du har regninger, der kun skal betales én gang årligt.

Hvis du betaler dine faste udgifter via din budgetkonto, vil du opleve, at du altid har et godt overblik over din økonomi og dit rådighedsbeløb. 

Du har mulighed for at få knyttet et Mastercard debit eller Visa/dankort til kontoen. Det er gratis for private kunder at have to betalingskort af typerne Visa/dankort og/eller Mastercard debit – pris for øvrige kort kan du se i vores prislister.

Tid til overblik?

Brug vores budgetberegner til at få overblik over dine indtægter og udgifter. Det er nemt - men tager mere end 5 minutter.