Rådgivning

Vi tilbyder ansvarlig, nærværende og kompetent rådgivning, så du har overblik over økonomien og kan føle dig godt klædt på. Sådan skaber vi værdi for dig.

Et godt samarbejde bygger på tillid, respekt og et godt kendskab til hinanden. Når vi kender hinanden, kan vi rådgive dig bedst muligt ud fra dine behov igennem livet – lige fra din første konto og kort til bilkøb, boligkøb, investering, forsikring og pension.

Når det kommer til akutte boligsager, rydder vi gerne skrivebordet for at give dig et møde inden for 1 time og et svar inden for 24 timer. Det kalder vi BoligKlar.

For kunder med en sammensat privatøkonomi (omfatter typisk en ejer- eller andelsbolig) tilbyder vi hvert 3. år en såkaldt Værdisamtale, som sikrer, at vi sammen har fokus på dine skiftende, økonomiske behov.

Vi er der, når du har brug for os

Vi bestræber os på at være tilgængelige på de tidspunkter, steder og platforme, som passer dig.

  • Du kan booke et rådgivningsmøde med os alle hverdage kl. 8 – 18, dog fredag indtil kl. 16.
  • Du kan ringe til os mandag til fredag kl. 8 – 20 og weekend kl. 10 - 16.
  • Vi kan holde et digitalt onlinemøde i stedet for et fysisk møde i banken.
  • Du kan altid skrive en mail til din filial/rådgiver - eller sende en sikker besked via AL-NetBank eller AL-MobilBank.
  • Du kan naturligvis gratis bruge vores digitale løsninger som AL-NetBank, AL-MobilBank og pengeautomater, hvor du kan hæve både kroner og euro.

Kunde-pc i filialen

Arbejdernes Landsbank er både filial og digital, og vi tilbyder dig det bedste fra begge verdener – både i forbindelse med rådgivning og din daglige økonomi. I filialerne kan du for eksempel logge på en kunde-pc og hente de digitale dokumenter til rådgivning, som du og din rådgiver lige står og mangler. Sikkerheden er naturligvis i top.

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.