Værdisamtale i Arbejdernes Landsbank

Vi er optaget af at gøre dig rig på mere end blot penge. Derfor inviterer vi dig til en Værdisamtale.

Med Værdisamtalen kommer vi hele vejen rundt om dit liv blandt andet familie, fritid, bolig, pension og investering. Det særlige ved Værdisamtalen er, at den ikke tager udgangspunkt i din økonomi, men derimod i det, der er værdifuldt for dig.

For at kunne give dig den bedste rådgivning er det nemlig vigtigt for os at vide, hvad der betyder noget for dig - og ikke mindst hvad du har af drømme, ønsker og planer for fremtiden.

Værdisamtalen kan afholdes som et møde i banken eller som et telefonmøde.

Kontakt os

Inden mødet har vi brug for din hjælp

Inden Værdisamtalen vil vi gerne forberede os, så vi kan give dig den bedste rådgivning, der sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om din økonomi. Derfor har vi brug for, at du hjælper os med at sætte en dagsorden for mødet. Det sker elektronisk ved, at vi i en mail sender dig et link, hvor du kan sætte den op

Efter mødet

I forbindelse med Værdisamtalen træffer vi sammen en række aftaler, der bliver noteret ned, og som du mulighed for at få tilsendt som en pdf-fil eller få et print af.

Vi inviterer til en Værdisamtale hvert 3. år, og vi følger selvfølgelig op på din økonomi og vores aftaler i den mellemliggende periode.

Ring mig op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op og høre mere om at blive privatkunde i Arbejdernes Landsbank.

Hvis du vælger emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt at blive ringet op. Når du har udfyldt formularen nedenfor, bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.