Værdisamtale

I Arbejdernes Landsbank er vi optaget af at gøre dig rig på mere end blot penge, derfor inviterer vi til en Værdisamtale.

Med Værdisamtalen kommer vi hele vejen rundt om dit liv blandt andet familie, fritid, bolig, pension og investering. Det særlige ved Værdisamtalen er, at den ikke tager udgangspunkt i din økonomi, men derimod i det, der er værdifuldt for dig.

For at kunne give dig den bedste rådgivning er det nemlig vigtigt for os at vide, hvad der betyder noget for dig - og ikke mindst hvad du har af drømme, ønsker og planer for fremtiden.

Værdisamtalen kan afholdes som et møde i banken eller som et telefonmøde.

Inden mødet har vi brug for din hjælp

Inden Værdisamtalen vil vi gerne forberede os, så vi kan give dig den bedste rådgivning, der sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om din økonomi. Derfor har vi brug for, at du hjælper os med at sætte en dagsorden for mødet. Det sker elektronisk ved, at vi i en mail sender dig et link, hvor du kan sætte den op.

Efter mødet

I forbindelse med Værdisamtalen træffer vi sammen en række aftaler, der bliver noteret ned, og som du mulighed for at få tilsendt som en pdf-fil eller få et print af.

Vi inviterer til en Værdisamtale hvert 3. år, og vi følger selvfølgelig op på din økonomi og vores aftaler i den mellemliggende periode.

Ring mig op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op og høre mere om at blive privatkunde i Arbejdernes Landsbank.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.