Opret juridiske dokumenter nemt med TestaViva

TestaViva er et særligt tilbud til dig, der er kunde i Arbejdernes Landsbank

Som kunde i Arbejdernes Landsbank har du mulighed for at sikre dig selv og dine nærmeste med et testamente, en fremtidsfuldmagt eller andre vigtige juridiske dokumenter – til en fordelagtig pris. På den måde kan du være sikker på, at arven og dine værdier havner i ”de rigtige hænder”, hvis du ikke længere selv kan tage vare på din økonomi, hvis du bliver skilt, eller når du går bort.

Du kan oprette op til 6 forskellige juridiske dokumenter online og få juridisk rådgivning hos TestaViva.

Dine fordele med TestaViva
For kunder i Arbejdernes Landsbank

Dine fordele med TestaViva

TestaViva hjælper dig med at få overblik over, hvilke juridiske dokumenter, der er relevante for dig. Herefter kan du nemt og sikkert oprette dine dokumenter online og få hjælp hos TestaViva til at komme helt i mål.

Test dig selv

Få overblik over hvilke juridiske dokumenter, der er relevante at oprette for dig, hos TestaViva. 

Opret juridiske dokumenter

Opret op til 6 forskellige juridiske dokumenter nemt, sikkert og online.

Få juridisk rådgivning

Få svar på spørgsmål og hjælp til oprettelsen af dine juridiske dokumenter hos TestaViva.

Vælg mellem 3 pakker

Med muligheden for at vælge imellem 3 prispakker, kan du vælge den løsning, der passer bedst til din situation. Vær opmærksom på, at der kan forekomme udgifter til notar og tinglysning.

Selvbetjening 599 kr.

Med Selvbetjening kan du selv oprette dit dokument på TestaVivas online platform. Du bliver guidet hele vejen gennem processen. 

Juridisk tjek 999 kr.

Opret selv dit dokument og få det efterfølgende tjekket af en jurist hos TestaViva, der sikrer, at alt er i orden - fx at testamentet indeholder det, du ønsker. Et juridisk tjek tager normalt 15 minutter.

Fremtidsfuldmagt kun 499 kr. inkl. tinglysning.

Udvidet rådgivning 1899 kr.

Har du brug for ekstra rådgivning og hjælp til at oprette dokumentet, anbefaler vi, at du vælger udvidet rådgivning. Du får juridisk rådgivning ud fra dine ønsker og behov i op til en time.

Derfor er det vigtigt at få styr på dine juridiske dokumenter

5 grunde til at lave en fremtidsfuldmagt

5 grunde til at skrive testamente

4 grunde til at tjekke, hvem der "arver" din pension

video Play

Få gode råd til den vigtige samtale 
af psykolog Vibeke Møller

Disse dokumenter kan du oprette

 • Fremtidsfuldmagt
  Med en fremtidsfuldmagt kan du bestemme, hvem der skal træffe beslutninger om din økonomi og personlige interesser, hvis du en dag ikke selv er i stand til det pga. sygdom eller ulykke. For at fremtidsfuldmagten bliver juridisk gyldig, skal den bl.a. vedkendes hos en notar, som koster 300 kr. i retsafgift til notaren.

 • Testamente
  Med et testamente kan du bestemme, hvem der skal arve din formue, når du går bort. Testamentet kan underskrives med vidner - det er gratis. Du kan også underskrive det hos notaren - det koster 300 kr. i retsafgift til notaren.

 • Ægtepagt
  Med en ægtepagt kan du og din ægtefælle sikre hinanden økonomisk, hvis I en dag går hver til sit, eller hvis den ene af jer går bort før den anden. For at ægtepagten bliver juridisk gyldig, skal den tinglyses. Det koster en retsafgift til tinglysningsretten på 1.750 kr.

 • Samejekontrakt
  Med en samejekontrakt kan I aftale nogle fælles spilleregler for, hvad der skal ske med boligen og værdien af den, hvis I en dag ikke længere skal bo sammen og/eller eje boligen sammen. En samejekontrakt gøres gyldig ved at begge ejere underskriver dokumentet.
 • Samtykke til uskiftet bo
  Samtykkeerklæringen er relevant for sammenbragte familier, og i denne skriver jeres børn hver især under på, at udbetalingen af arven fra den biologiske forælder kan udskydes. Samejekontrakten gøres gyldig ved, at bonusbarnet og to vitterlighedsvidner underskriver den.
 • Begunstigelseserklæring
  Med en begunstigelseserklæring kan du bestemme, hvem der skal have din pension og livsforsikringer udbetalt, hvis du dør tidligere end forventet. Hvis ikke du selv tager stilling, tilfalder udbetalingerne dine ”nærmeste pårørende”. Begunstigelseserklæringen gøres gyldig med en digital underskrift med NemID.

Hør mere om dine muligheder med TestaViva

TestaViva er et helt særligt tilbud til vores kunder. Vil du vide mere om fordelene og dine muligheder, er du velkommen til at ringe til os på 38484848 eller udfylde formularen herunder. Så ringer vi dig op inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.