Fordele med Mastercard på ferien

Klar til ferie: 5 fordele med Mastercard

Er du en af de mange danskere, der skal på ferie, er det vigtigt med en rejseforsikring som supplement til det blå EU-sundhedskort. Hos os får du en god og billig løsning med Mastercard med tilknyttet rejseforsikring.

Køber du en rejseforsikring til dit Mastercard, får du flere muligheder og fordele - få et overblik her.

1. På den ”lille” model er hjemtransport dækket

Med et Mastercard Gold Basic til 395 kr. om året får du en rejseforsikring (verden i 30 dage) med på kortet. Allerede med denne billige model får du fuld dækning for de dele af rejseforsikringen, som det gule sundhedskort plejede at dække, bl.a. den meget dyre hjemtransport, som flere desværre får brug for. Derudover er der ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter.

Denne rejseforsikring dækker kortets ejer, ægtefælle/samlever samt børn til og med 23 år. Med dette kort skal kortholder være med på rejsen.

Ansøg om et Mastercard:

Ring 38 48 48 48 eller Ansøg via netbank

2. På den ”store” model er kompensation og afbestillingsforsikring inkluderet

Du kan med en lidt dyrere rejseforsikring på et Mastercard til 795 kr. (Light 695 kr.) få kompensation eller erstatningsrejse, hvis der opstår akut sygdom eller tilskadekomst (især en fordel, hvis du skal ud at løbe på ski eller på en anden form for aktiv ferie). Der er også afbestillingsforsikring med på denne model, så du får erstatning, hvis sygdom, død eller tilskadekomst skulle aflyse turen på forhånd. Læs mere i dækningsoversigten

Kortholder behøver ikke at være med på denne rejse, for at den dækker ægtefælle/samlever samt børn til og med 23 år. Denne forsikring gælder i øvrigt også rejser i Danmark.

Arbejdernes Landsbank er kåret til billigste udbyder af kort

3. På den ”udvidede” model får du en ulykkesforsikring oveni

På vores Gold- (1.295 kr.) og Platinum-kort (1.695 kr.) er almindelig skisport på rejsen også omfattet som ulykkesforsikring, så du får kompensation i tilfælde af varige mén – ligesom på en ulykkesforsikring, hvis du ikke har sådan en via dit forsikringsselskab. Læs mere i dækningsoversigten

Ulykkesforsikring på Mastercard er i øvrigt ikke standard på alle rejseforsikringer i branchen, så her får du noget ekstra.

4. Mastercard debit fås også med rejseforsikring

For den "store" model og den "udvidede" model kan du vælge et kort af typen Mastercard, hvis du ikke ønsker et Mastercard som kreditkort, men i stedet blot som et debetkort, hvor forbruget trækkes med det samme. Du får samme forsikringsdækning, og kortet koster det samme.

> Læs mere om Mastercard debit

5. Rejseforsikringen dækker, før du modtager kortet 

Fra du bestiller et AL-Mastercard, og til du modtager kortet med posten, går der ca. 14 dage. Men selve rejseforsikringen træder i kraft lige fra den dag, du får mulighed for at underskrive og godkende aftalen elektronisk i netbank – typisk samme dag eller dagen efter din bestilling. Så du kan faktisk godt tage på ferie med en gyldig rejseforsikring, selv om du ikke fysisk har modtaget dit Mastercard endnu.

Få et Mastercard